Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van Josh Groban Closer albumáh...

Van Josh Groban Closer albumához hasonló hangulatú/stílusú lemez/szám? Ti ismertek ilyet?

Figyelt kérdés

Nekem ez az egyik kedvenc albumom all time...

https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_lF_abevK9F8YHf..

Nem azt mondom, hogy zeneileg ez a legjobb amit valaha hallottam...

De szerintem nagyon el lett találva és különleges hangulata van. Az énekes hangja pedig egyszerűen fantasztikus!

Érzelmes, kicsit giccses is talán, de számomra még egyáltalán nem az ízléstelen kategória.

Bennem olyan érzelmeket generál amit csak kevés album...

Vannak rajta feldolgozások és saját számok egyaránt, nekem utóbbiak jobban bejönnek, de nagyon kerek az egész, pont úgy jó, ahogy van.

Kerestem hasonló albumokat, a Wikipédia szerint ez az album

Classical, Operatic pop, Classical crossover, Pop rock műfajba tartozik, de ezen műfajok képviselői között nem találtam hasonlót...

Az "operatic pop" keresőszóra többnyire olyanok jönnek ki, amilyen zenéket kifejezetten utálok.

És egy csomó pózer fiúbanda, melyek jobban hasonlítanak egy Backstreet Boysra mint az említett albumra/előadóra, csak öltönyben vannak és mondjuk hegedű is van a zenéjükben.

A Spotify is olyan előadókat ajánl hasonlónak mint az Ill Divo, meg Canadian Tenors, Westlife, kiknek 90%-ban csak feldolgozásaik vannak és amúgy szerintem egyáltalán nem hasonlítanak...

Ti tudtok (leginkább hangulatra) hasonló albumot?

Lehetőleg olyat ami Spotifyon, vagy Youtube-on elérhető...

Előre is köszi!

2020. máj. 12. 17:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!