Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Olcsó kombó metálra?

Olcsó kombó metálra?

Figyelt kérdés
Üdv, újrakezdő gitárosként keresek szobába kis 15-20w-os kombót. Hangzás ügyileg metál , grunge, metalcore ami cél lenne. Nyilván ilyen kategóriában nem lehet túl sokat elvárni, lényegében egy jó ár/érték arányú kombót keresek ami nem egy rakás kaka. Miket ajánlanátok?

2020. júl. 24. 12:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%
Amúgy érdekelne, hogy egy JCM800-on hogyan veszed vissza a teljesítményt attenuator/loadbox nélkül...?
2020. júl. 30. 18:25
 12/15 Waff ***** válasza:
15%

Meghajolok nagyságod előtt és ezen a ponton én feladom :)

Szép napot :)

2020. júl. 30. 18:31
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

Várható volt, ezek a "viták" általában így szokták végződni... Az okosok nagy pofával belém állnak, aztán miután kapnak pár kínos kérdést/észrevételt/megjegyzést, utána hirtelen "feladják"... Természetesen ilyenkor azért is én vagyok a szemét, mert te nem tudsz érvelni, illetve nem tudod megvédeni a saját "érveidet". :)

Semmi baj, megszoktam.

Szép napot neked is! :)

2020. júl. 30. 18:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Jó kis témázás jött is össze 😁. Anno mikor gimiben tanulgattam gitározni volt egy squier bullet stratom meg egy behringer vtone gm108 15w os kis kombóm. Gitarozás alább maradt és eladtam akkor a cuccokat. Nyilván egy komolyabb gitáros azt mondja ezekre hogy egy kalap 💩 az egész, nyilván az is de nekem akkor otthon a szobában tanulgatni haverral jammelgetni jó volt. Most van egy bullet mustangom és az mellé szeretnék valami jobbat mint anno a kis behringer volt. Boss katana minit nézegettem,ezt vagy esetleg ebben az árban valami használt 25-30wos kombót veszek majd.
2020. júl. 30. 19:09
 15/15 Waff ***** válasza:
29%

Kérdező@: a Katanát azért először próbáld ki, alaposan füleld meg...a tiszta csatornái rendbe vannak, a torzított csatornái iszonyat műanyag hangzásúak, persze ez szubjektív..kinek mi.

Továbbra is a Blackstar ID Core V2 20 wattos modelljét ajánlom a te esetedben elsősorban. Metált, grunge-ot szépen kilehet tekergetni belőle, mindenféle pedál nélkül.

Használtan akár 35-40 körül is kifoghatod.

2020. júl. 30. 19:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!