Ha elmarad a koncert, visszakapom a pénzt ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Még az év elején vásároltam interneten egy koncertjegyet, ami októberben lesz. Utána jött a vírus, és van esély rá, hogy nem tartják meg a koncertet, mert teltházas Aréna koncertről van szó.
Vásárláskor megkaptam a jegyet emailben, és úgy emlékszem, mintha valami számla is jött volna róla. A jegyet elmentettem, de a számlát nem.
Ha elmarad a koncert, a számla nélkül, a jegy meglétének igazolásával is visszakaphatom a jegy árát?
Azon rajta van a vonalkód, a koncert neve, helye, ideje, az ülés száma, a jegyiroda neve, ahonnan a jegyet vettem.
2020. júl. 16. 10:25
1/1 anonim 

válasza:

Én kaptam úgy vissza színházjegy árát, hogy csak a jegy volt meg, a számla nem. Azt egyébként ők is vissza tudják keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!