Milyen nem angol/magyar zenék vannak letöltve?
Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 06:33
1/14 anonim válasza:
2/14 anonim válasza:
Pavarotti számok 😊
Van némi bécsi klasszikus is
4/14 Deák Dominik 2020 válasza:
Van egy csomó... cseh, francia, német, olasz, román, spanyolnyelvű.
Ázsiából arab, indonéz, indiai, japán, kínai, koreai, török, vietnámi
Afrikából most hirtelen nem tudom, talán kenyai, de van több is.
És akkor nem említettem azokat, amelyek angolul vannak, de nem angolnyelvű országból.
Melyik érdekel?
5/14 A kérdező kommentje:
#3 úgy értettem, hogy amiket hallgatsz xd
#4 az akkor jó sok
Köszönöm a válaszokat
2020. júl. 15. 10:15
6/14 anonim válasza:
japán zenéket szoktam hallgatni,és néha-néha kpop meg amikor olyan kedvem van spanyol.
7/14 anonim válasza:
Japán zenék, főleg anime op-k és endingek, illetve a Show Yourself (Frozen 2) francia verziója.
9/14 anonim válasza:
Mostanában nem hallgatom annyit, mint régen, de nagyon szeretem az orosz popzenét, úgyhogy onnan ismerek egy csomó számot. Németet is szoktam olykor-olykor hallgatni. Az Eurovíziós Dalfesztivál által rengeteg olyan előadóba belefutottam, akik más országokból származnak, így kb. a résztvevő országok közül mindenhonnan van egy-egy szám, amit kedvelek. Pl. izlandi, fehérorosz, szlovén, cseh, stb.
10/14 anonim válasza:
Főleg koreai zenék minden mennyiségben és mindenféle műfajban, de japán zenék is akadnak, meg egypár kínai, német, francia és orosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!