Magyar felirattal megjelent PS exkluzív címek a ps storeból letöltve is magyar feliratot kapnak?
Figyelt kérdés
Ahogy néztem a leirást egy-egy magyar feliratot kapott játéknál, a subtitles között nem szerepelt a magyar. Ez csupán a store hibája, vagy ha onnana vásárolom meg, akkor nem lesz magyar feliratom?
(Az android alkalmazásban néztem)
#magyar #Sony #felirat #PlayStation #Spiderman #PlayStation 4 #PlayStation Store #PS #deathstranding #daysgone
2020. ápr. 10. 01:16
1/3 anonim válasza:
Ha Magyarországon élsz elvileg magyar kell, hogy legyen. Én az USA-ban élek, itt szinte egy játék sem elérhető magyar felirattal, hiába jelent meg magyarul is. Gondolom más területeken is van ilyen korlátozás.
2/3 anonim válasza:
ha magyar storeból veszed meg, akkor lesz magyar felirat
3/3 anonim válasza:
Igen, de magyar storebol csak Magyarországról lehet vásárolni. Vagy talán EU-n belül. Úgy tűnik az Usa ps4 store külön kasszán van. Az ezirányú kérdéseimre nem is válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!