Magyarországon miért nem lehet érvényesülni?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy minden senkiházi suttyó gyerek hamarabb kerül be fellépőként egy riddim buliba , mint a minőségi (tegyük fel dubstep) előadók itthon?
Sokkal tehetségebb gyerekek vannak itthon mint ez a pár tehetségtelen liquid bohóc , és mégis ők a "nagy valakik"
2020. júl. 12. 12:01
1/6 anonim válasza:
Ha annyi a különbség, hogy ők kommunikálnak a helyekkel, esetleg előnyös egyéb ajánlataik is vannak, akár bőven túl is a zenélésen, akkor neked kellene másképp csinálni. Nem biztos, hogy az a célravezető, hogy leállsz a gondolkodással ott, hogy "pedig én jobb vagyok". Hány feltétlenül szükséges skillben vagy jobb?
2/6 anonim válasza:
Várjál. Most neked konkrétan a műfajokkal van problémád vagy a fellépőkkel?
3/6 anonim válasza:
Lehet. Csak épp az érvényesülés rengeteg tényezőn múlik, és a legkevésbé azon hogy te kinél gondolod jobbnak magad.
4/6 A kérdező kommentje:
Én személyesen nem vagyok előadó meg ilyesmi csak ismerek egy két tehetségesebb előadót akik sehol sincsenek.
A riddimet csak példának hoztam fel itt.
2020. júl. 12. 21:40
5/6 anonim válasza:
Az a kis előrehaladás is rengeteg kitartással és tanulással kezdődött, és tényleg nem elég annyi, hogy itt vagyok, ezt csinálom, és akkor az majd el lesz adva, ha nagyon jó. Van ennek igazságtartalma nem is kicsi, tehát mondjuk a stagnáló tehetségeket én biztatni tudnám azzal, hogy ha ők tolnának bele a tárgyalóképességükbe, érzelmi intelligenciájukba, empatikus képességükbe, gyors felfogó és döntéshozó készségükbe annyit, amennyit az egy-két lépéssel előrébb járók, és mondjuk nulla lenne az önsajnálat például ettől a perctől kezdve, akkor reális eshetősége lenne annak, hogy egy-két év múlva annyira elhúznának az elsőosztályú "termékkel", a helyes módon, a játékszabályok mentén, hogy egy gondolatuk nem szólna többé a mostani "hamarabb bekerült senkiházi" arcokról.
6/6 anonim válasza:
Azért, mert a dj-ként való érvényesülés alsó hangon 50%-ban a promózáson múlik. Hiába tehetséges valaki, ha az ég világon senki nem tudja róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!