Mi a baja a rádió- és tv csatornáknak a rockzenével?

Mert az kevesebb embernek kell.
Melyikből adnak el többet: tűzpiros köröm(lakk, vagy műköröm), vagy fekete? Egyértelmű, hogy a piros.
Előbb fog egy átlag embernek tetszeni pl. Rúzsa Magdi (mármint zenéje), mint egy üvöltözést,lágyságot ötvöző metál. (Jó, tudom, rockról volt szó.)
Gondoltam hogy megkapom a szokásos dolgokat de,
1. nem minden rock üvöltözős, márpedig a rádiók és TV gyakorlatilag semmilyet nem játszanak.
2. Komolyan azt akarod nekem mondani hogy az emberek arra vevők hogy Rihanna kotkodácsol? ("Work work work work work", pontosan úgy hangzik mint egy kotkodácsolás: pák-pák-pák), zeneileg meg NULLA MINUSZ 10
JAJ NE MAGYARÁZZA BE NEKEM SENKI HOGY ERRE IGÉNY VAN. AZ SOKKAL VALÓSZÍNŰBB HOGY INKÁBB EZT NYOMJÁK AZ EMBEREK POFÁJÁBA MINDENHOL. ÉS RÁFOGJÁK HOGY MERT ERRE VAN IGÉNY.
KÍVÁNCSI LENNÉK HOGY HA 20 ÉVIG ROCKZENÉT JÁTSZANÁNAK A RÁDIÓBAN (AZ ILYENEKET MEG NEM AMIT FENT EMLÍTETTEM), KÍVÁNCSI LENNÉK HOGY AKKOR IS VOLNA-E IGÉNY A KOTKODÁCSOLÁSRA
3. MI AZ HOGY ELADHATÓ? A RÁDIÓBAN MIÉRT KELLENE ELADHATÓ ZENE? MI A FRANCNAK VENNÉ BÁRKI MEG A CD BOLTBAN AZT AMIT NAPONTA 12X LEHET HALLANI BÁRHOL ANÉLKÜL IS HOGY SZÁNDÉKOSAN BEKAPCSOLNÁD MAGADNAK????

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!