Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a baja a rádió- és tv...

Mi a baja a rádió- és tv csatornáknak a rockzenével?

Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak tucat zenét játsszák a legtöbb helyen.
2020. júl. 11. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem eladható. Ennyi. Nem annyira tucat, hogy a tucat ember be tudja fogadni.
2020. júl. 11. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A rock rétegzene, nem túl népszerű, főleg nem manapság, a pop/hiphop/rap viszont mindig is az volt, így ezeket adják.
2020. júl. 11. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert az kevesebb embernek kell.

Melyikből adnak el többet: tűzpiros köröm(lakk, vagy műköröm), vagy fekete? Egyértelmű, hogy a piros.

Előbb fog egy átlag embernek tetszeni pl. Rúzsa Magdi (mármint zenéje), mint egy üvöltözést,lágyságot ötvöző metál. (Jó, tudom, rockról volt szó.)

2020. júl. 12. 18:10
 5/8 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy megkapom a szokásos dolgokat de,

1. nem minden rock üvöltözős, márpedig a rádiók és TV gyakorlatilag semmilyet nem játszanak.

2. Komolyan azt akarod nekem mondani hogy az emberek arra vevők hogy Rihanna kotkodácsol? ("Work work work work work", pontosan úgy hangzik mint egy kotkodácsolás: pák-pák-pák), zeneileg meg NULLA MINUSZ 10

JAJ NE MAGYARÁZZA BE NEKEM SENKI HOGY ERRE IGÉNY VAN. AZ SOKKAL VALÓSZÍNŰBB HOGY INKÁBB EZT NYOMJÁK AZ EMBEREK POFÁJÁBA MINDENHOL. ÉS RÁFOGJÁK HOGY MERT ERRE VAN IGÉNY.

KÍVÁNCSI LENNÉK HOGY HA 20 ÉVIG ROCKZENÉT JÁTSZANÁNAK A RÁDIÓBAN (AZ ILYENEKET MEG NEM AMIT FENT EMLÍTETTEM), KÍVÁNCSI LENNÉK HOGY AKKOR IS VOLNA-E IGÉNY A KOTKODÁCSOLÁSRA

3. MI AZ HOGY ELADHATÓ? A RÁDIÓBAN MIÉRT KELLENE ELADHATÓ ZENE? MI A FRANCNAK VENNÉ BÁRKI MEG A CD BOLTBAN AZT AMIT NAPONTA 12X LEHET HALLANI BÁRHOL ANÉLKÜL IS HOGY SZÁNDÉKOSAN BEKAPCSOLNÁD MAGADNAK????

2020. júl. 12. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy a rock nem üvöltözős. De az se átlagos.
2020. júl. 12. 19:58
 7/8 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%
Igen, az emberek arra vevők, hogy Rihanna kotkodácsol. Meg arra, hogy dévid getta minden zenéje ugyanarra az alapra épül, arra, hogy a telepi repperek elmondják, milyen nehéz volt az életük, mikor az anyjuk leküldte őket a sarki boltba 10 deka parizerért. És minderre azért vevők, mert ezt könnyen megértik, akár azonosulni is tudnak vele. Egy ilyen zenének a szövegét, mögöttes tartalmát viszont már nehezen emésztenék meg (van olyan, aki alapból képtelen lenne rá): https://www.youtube.com/watch?v=gcrSxqYJWbE
2020. júl. 14. 09:56
 8/8 A kérdező kommentje:
7, és ez még csak nem is rockzene.
2020. júl. 18. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!