Megéri Mindig TV-t használni ha csak alap tv csatornákat, és alap rádió adókat akarok hallgatni és nézni?
Új bútorokat fogok venni a házamba és elvult
tv előfizatésem van, és a tv-m is eléggé régi már (púpos), és rossz minőségű is. Lapos tv-t fogok venni és nem tudom hogy a Mindig TV előfizetés megérné-e. Családi házban lakok és nem tudom hogy ez jelent-e problémát mármint a falak miatt. Nem szeretnék olyan sok tv és rádió csatornát csak ezeket az úgymond alapokat mint pl.: M1, M2/Petőfi, Duna, M4 Sport, M5, Duna World, RTL Klub, TV2, FEM3, Spektrum Home, Zenebutik, Sláger TV, Izaura TV, Fix TV, TV4, Euronews, és a helyi tv, rádióból pedig csak.: Petőfi Rádiót, Kossuth Rádiót, Bartók Rádiót, és Dankó Rádiót szeretnék. De hallottam hogy elő lehet fizetni Mindig TV Plusz kártyára amit ha megveszek akkor tudom fogni az ATVt, és a Hír TVt, erre is előfizetnék és ha jól tudom nem is kerül olyan eget rengető összegbe. A nyaralónkban ilyen van és láttam ezt a Mindig TV Plusz infó csatornát és láttam hogy ilyen internet kártyát is lehet venni ami után lesz internet és még az internetes csatornákat is tudom nézni amit más szolgáltatóknál nem is lehet. Szerintetek megérné? Működne is? Ha nem akkor melyik szolgáltatónál melyik csomagot ajánljátok ha az UPC is elérhető a környékemen?? A többit nem tudom de majd utna nézek.
Nem a családi ház a lényeg a Mindig TV esetében, hanem az adott hely lefedettsége. Simán lehet, hogy szobaantennával is menni fog, az is lehet, hogy tetőantennát kell szereltetni.
Az ingyenes Mindig TV csomagban nincs benne a Sláger TV, a Fix TV, a TV4, a helyi tévé vétele kérdéses, nekem a XVI. kerületben működik a Mindig TV, de a Főnix TV, ami helyi tévé Budapesten, kis adóteljesítménye miatt szobaantennával családi házban nem jön be. Az Euronews pedig néhány éve már nem része a kinálatnak.
Mindig TV Extra előfizetés... Hát ez egy érdekes helyzet jelenleg, illetve befolyásolja a jelenleg elérhető ingyenes kínálatot is. Az AH 2020 őszén át fog állni a DVB-T2 rendszerre, és a megkötött úgy koncessziós szerződés alapján a jelenlegi eszközökkel csak az állami csatornák vételét kell biztosítania a jelenleg használt DVB-T rendszerben. Kérdéses tehát, hogy ősztől az MTVA csatornákon lesznek-e ingyenes csatornák, vagy minden más csak előfizetéssel lesz-e elérhető DVB-T2-ben. A meglévő előfizetők készülékeit - set-top-boxok - az AH ingyenesen lecseréli, vagy amennyiben a korábban használt tévé nem alkalmas a vételre ingyenesen biztosít set-top-boxot, de nincsenek még tisztázva a feltételek pl. hűségnyilatkozat vállalása.
Internet kártya alatt nem tudom mit értesz. A Mindig TV-nek van egy Mindig TV Plusz HBB tévé szolgáltatása, amivel az arra alkalmas tévén, megfelelő internetkapcsolattal bizonyos pluszszolgáltatások érhetők el. Emellett van egy OTT TV szolgáltatásuk a Mindigo TV, amin keresztül elérhető ingyenesen a Mindig TV csomag egy része, a TV2, az RTL Klub és a Spektrum Home pl. nem, helyette viszont a sugározott fizetős alapcsomagból benne van a Bonum TV, Fix TV, hírTV és a Pax TV. Illetve a Smile of Child nevű angol nyelvű keresztény gyermekcsatorna. Kezdetben a sugárzás megszüntetése után az Euronews is elérhető volt a Mindigo TV elődjében, de azt kivették.
A Mindig TV Extra egyébként egy árát tekintve versenyképtelen szolgáltatás. A legtöbb helyen, ahol jelen vannak a vezetékes szolgáltatók (Telekom, Digi, UPC), triple play csomagban (telefon + internet + tévé) jobb minőségben több csatornát kapsz, mint náluk.
Egy ilyen antennával nem tudsz internetezni, ahhoz ugyanis visszirány is kell (adás). De ez csak vevőberendezés.
Azt kell tisztázni, hogy melyik adó vételkörzetében vagy, milyen a rálátás, esetleg szomszédoknál is érdeklődni, hogy náluk milyen a vétel, ha valaki használ ilyet.
Vagy ellenőrizd magad a terepprofilt (rálátást):
Ingyenesen (kódolatlanul) nem része:
Esetleg néha szoktak lenni kódolatlan napok.
Euronews nincs is már régóta, amit az alacsony nézettséggel indokoltak (politikába ne menjünk bele, ez nem az a téma).
De ha elérhető a UPC, akkor inkább azt kellene választani és kaphatsz internetet is.
TV-be pedig kártyás modult és nem kell box.
Csomagok vannak, csak abból tudsz választani.
Telekomnál láttam minicsomagokat, amiből lehetett (korlátozottan) válogatni, de a mostani kínálatot nem figyeltem.
Telekom IPTV-t be lehet kötni vezetékes telefonvonalon is, de set top box nélkül nem használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!