Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan lettél k-pop fan?

Hogyan lettél k-pop fan?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés értelemszerűen a k-pop rajongókhoz szól, tehát ha nem vagy az, akkor légyszi ne kommenteld ide, hogy "nem lettem az" vagy "Az meg mi?", hogyha pedig esetleg ellenszenvvel viseltetsz a koreai populáris zene iránt, kérlek a békesség kedvéért ezúttal tartsd magadban a véleményed. :)

Tehát k-popperek, hogyan és mikor ismerkedtetek meg a k-poppal? Mi volt az első dal, amit hallottál? Melyik banda/szólós volt az első, akiket/akit megszerettél?

2020. júl. 11. 18:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy még régen megtaláltam az Ashiyo fansubot a youtuben. :)
2020. júl. 11. 20:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok: Erre már nem emlékszem, de a 2. generációs bandák, az tuti, Azóta is a 2. generációt stanelem.
2020. júl. 11. 20:27
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

2018 nyarán szerettem meg, a legjobb barátnőm mondjuk úgy, hogy "rám erőltette", előtte elég elutasító és vaktában vagdalkozó voltam. Eleinte hülyének hallottam a nyelvet is, meg az egész műfajt ilyen Twice kaliberű (azóta sem a kedvenceim, de különböző okokból már nagyon szeretem őket) cukiskodó nyáltengernek hittem, elvakult, mániákus fanokkal.

Az első szám, amit hallottam és tetszett, a Starry Night volt a Mamamootól. Az első pedig, amit hallgattam/letöltöttem, a 2ne1-tól a Goodbye. Egyébként sok más kpoperhez hasonlóan én is bekezdtem a BTS-sel és a masszív Armysággal, őket már annyira nem szeretem, de a régebbi számaikat hallgatom még.

2020. júl. 11. 20:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

2014 novembere körül jelent meg a VIXX Error című dala, a Music Channel-en egész hamar adták a dal klipjét, amitől kíváncsi lettem és utána jöttek az újabb dalok, Spotify listák meg YT videók :) aztán egyszer csak a Black Pearl szólalt meg az EXO-tól és ott szerelem volt első hallásra. Nem igazán vallottam magam Starlight-nak, viszont 2015 eleje óta aktív EXO-L vagyok, eddig sem voltam és nem is tervezek multifandom lenni.

Szóval nekem az EXO volt az első, akiket tényleg nagyon megszerettem ^^

Sok bandát, szólóst hallgatok még, de csak ebben az egy fandomban találtam meg a helyem:)

19/L

2020. júl. 11. 20:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A műfaj a barátnőm által tetszett meg 2013-ban: Boyfriend - I yah. Kpopos 2014-ben lettem a Teen top által (Miss right): megláttam egy képet róluk Facebookon nem tudom hogy, és rájuk kerestem Youtubeon. Alig láttam a klipet, de már beleszerettem az egészbe. Pár hónapon belül azonban már komolyodott a szándékom: sok közül megtaláltam/kiválaszottam a bandát, amiért rajongani fogok, és ez a BTS lett. Más bandától csak akkor hallgatok, ha különösen megtetszik.:)
2020. júl. 11. 20:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Drága Dancsó Peti által :D
2020. júl. 11. 21:54
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat, tök érdekes olvasni őket. 😊

#6, az öcsémmel pont ugyanez történt. 😂

2020. júl. 11. 22:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
2010-ben összebarátkoztam neten egy csajjal, és ő mutatott nekem egy SS501 számot. Legelőször furcsa és szokatlan volt, de utána elég hamar beleszerettem a kultúrába. És 10 évvel később még mindig itt vagyok, igaz már válogatósabban, és az indie felé közeledve inkább. De ha jön ki egy minőségi popdal akkor azt is szívesen elhallgatgatom.
2020. júl. 12. 10:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
2020. júl. 12. 10:06
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon emlékszek, de 2018 vége körül volt. Az első a blackpink volt, de azóta kb 30-al több együttest hallgatok.
2020. júl. 12. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!