Hogyan lettél k-pop fan?
Ez a kérdés értelemszerűen a k-pop rajongókhoz szól, tehát ha nem vagy az, akkor légyszi ne kommenteld ide, hogy "nem lettem az" vagy "Az meg mi?", hogyha pedig esetleg ellenszenvvel viseltetsz a koreai populáris zene iránt, kérlek a békesség kedvéért ezúttal tartsd magadban a véleményed. :)
Tehát k-popperek, hogyan és mikor ismerkedtetek meg a k-poppal? Mi volt az első dal, amit hallottál? Melyik banda/szólós volt az első, akiket/akit megszerettél?

2018 nyarán szerettem meg, a legjobb barátnőm mondjuk úgy, hogy "rám erőltette", előtte elég elutasító és vaktában vagdalkozó voltam. Eleinte hülyének hallottam a nyelvet is, meg az egész műfajt ilyen Twice kaliberű (azóta sem a kedvenceim, de különböző okokból már nagyon szeretem őket) cukiskodó nyáltengernek hittem, elvakult, mániákus fanokkal.
Az első szám, amit hallottam és tetszett, a Starry Night volt a Mamamootól. Az első pedig, amit hallgattam/letöltöttem, a 2ne1-tól a Goodbye. Egyébként sok más kpoperhez hasonlóan én is bekezdtem a BTS-sel és a masszív Armysággal, őket már annyira nem szeretem, de a régebbi számaikat hallgatom még.

2014 novembere körül jelent meg a VIXX Error című dala, a Music Channel-en egész hamar adták a dal klipjét, amitől kíváncsi lettem és utána jöttek az újabb dalok, Spotify listák meg YT videók :) aztán egyszer csak a Black Pearl szólalt meg az EXO-tól és ott szerelem volt első hallásra. Nem igazán vallottam magam Starlight-nak, viszont 2015 eleje óta aktív EXO-L vagyok, eddig sem voltam és nem is tervezek multifandom lenni.
Szóval nekem az EXO volt az első, akiket tényleg nagyon megszerettem ^^
Sok bandát, szólóst hallgatok még, de csak ebben az egy fandomban találtam meg a helyem:)
19/L

Köszi az eddigi válaszokat, tök érdekes olvasni őket. 😊
#6, az öcsémmel pont ugyanez történt. 😂

https://www.youtube.com/watch?v=kyLUWD8lqoc
Á, azok a szép emlékek!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!