Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek mitől lesz jó egy...

Szerintetek mitől lesz jó egy zene?

Figyelt kérdés

2020. júl. 11. 01:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez erősen szubjektív, de legyen benne valami ami megfog.

Nem feltétlen az a lényeg hogy a legtechnikásabb, legösszetettebb zene legyen hanem hogy az emberben meg tudjon mozgatni valamit.

De ez is erősen zene- és hangulatfüggő hogy éppen mikor mi hat az emberre.

Szóval ezt nem lehetett szavakba önteni, de nyilván ha zenét keresek tudom mik azzal szemben az elvárásaim, kedvemhez mérten válogatok és hallgatók szóval valamelyest tudatos.(de ezt megelőzte sokféle stílus kipróbálása, amit még mindig meglépek néha mert a zenekeresés alapvetően izgalmas)

2020. júl. 11. 01:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan tudnám kifejezni magam, mint az első. Fogjon meg, legyen benne valami extra, amitől nem semleges, hanem valami féle érzelmet, érzést, különös hangulatot, vagy gondolatmenetet vált ki belőlem. Nem feltétlenül csak kellemeset, vidámat, vagy pozitívat.
2020. júl. 11. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Számomra is: fogjon meg benne valami. Jellemzően azokhoz a zenékhez tárek vissza, amik jó hangulatot keltenek bennem, jókedvre derítenek. :) Nekem ez a jó.
2020. júl. 11. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden az életben megfogott zenei motívum mögött nagyon fontos a dallam, az eltérő hangnem, esetleg hangszín, pl. jódli egy popzenében, de bármi más is. Ami ötlet: Nem szóljon mindig szerelemről, meg féltékenységről, ettől már mindenkinek unalom az összes mű, vagy feldolgozás.

Ha lassú a szám, akkor is nagyon érthető szövege legye...ha gyors, pattogós, ne legyen minden unalmas pentatón. Sok sikert!

2020. júl. 12. 09:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Hasson a lélekre, mint a komolyzenék.Lásd Beethoven-szimfóniákat például. VII., vagy IX. szimfónia.
2020. júl. 12. 11:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Legyen benne minden ami kell. Tehát intro, közjáték, refrén, szóló és befejezés. És ami nagyon fontos és hiányolom a mai dalokból az a játékosság. A hangokkal játszani, szórakozni kell nem pedig valahogy csupán végigtolni.
2020. júl. 13. 06:28
 7/8 anonim ***** válasza:

90% zene

5% videoklip

5%jó előadó

2020. júl. 13. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:

És ha angol akkor talán a jelentés

Mondjuk én egy dalt azért utáltam meg mert sz@r a jelentése meg a videoklip pedig a dal tok jo volt de aztán a videokliptol elundorodtam

Meg az eloado pl. Ha justin bieber akkor nem jo a zene EZ NAGYON FONTOS😂

2020. júl. 13. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!