Ez erősen szubjektív, de legyen benne valami ami megfog.
Nem feltétlen az a lényeg hogy a legtechnikásabb, legösszetettebb zene legyen hanem hogy az emberben meg tudjon mozgatni valamit.
De ez is erősen zene- és hangulatfüggő hogy éppen mikor mi hat az emberre.
Szóval ezt nem lehetett szavakba önteni, de nyilván ha zenét keresek tudom mik azzal szemben az elvárásaim, kedvemhez mérten válogatok és hallgatók szóval valamelyest tudatos.(de ezt megelőzte sokféle stílus kipróbálása, amit még mindig meglépek néha mert a zenekeresés alapvetően izgalmas)

Minden az életben megfogott zenei motívum mögött nagyon fontos a dallam, az eltérő hangnem, esetleg hangszín, pl. jódli egy popzenében, de bármi más is. Ami ötlet: Nem szóljon mindig szerelemről, meg féltékenységről, ettől már mindenkinek unalom az összes mű, vagy feldolgozás.
Ha lassú a szám, akkor is nagyon érthető szövege legye...ha gyors, pattogós, ne legyen minden unalmas pentatón. Sok sikert!

És ha angol akkor talán a jelentés
Mondjuk én egy dalt azért utáltam meg mert sz@r a jelentése meg a videoklip pedig a dal tok jo volt de aztán a videokliptol elundorodtam
Meg az eloado pl. Ha justin bieber akkor nem jo a zene EZ NAGYON FONTOS😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!