Utálom xxxtentacion-t. Mit tegyek, hogy ne idegesítsen?
6ix9ine egy pedofil, x-nek is voltak botrányai de nem ekkorák :D
semelyiket se hallgatom,de xxxtentacion-nek legalább hallgatható zenéje volt,nem mint 69-nek. ha fizetnének se hallgatnám végig egyik zenéjét se,fülvérzést okoz.
elég vicces hogy egy 69 fan szarozza le másnak a zenei ízlését.
gondolom egy 12 éves vagy,mert ezen túl az embernek már van elég agysejte,hogy ezen ne akadjon fennt.
további jót kívánok,remélem egyszer nekem is lesznek ilyen kis problémáim,hogy ezeken idegesedjek fel.
Kár is beleállni a kérdezőbe... ilyen izléssel és gondolkodással élni...
Csak a szüleit sajnálom, hogy szép értelmes kis gyereket próbáltak nevelni, erre EZ lett belőle 🤦🏻♂️
Múltkor egy kicsit (de csak egy kicsit!) értelmesebb Essemm rajongóval gyült meg a bajom, sajnos nem jutottam egyről a kettőre vele 😂.
De ha a haverjaid akkor miért nem kéred meg őket hogy ne azt hallgassák? Ha meg erre nem képesek akkor hagyd ott őket a francba.
Amúgy sztem 69 egy katasztrófa...Xnek 1 zenéjét hallgattam de ő se lopta be magát a szívembe. Nem bírom az ilyen stílusú embereket.
17 éves és ilyen primitív?
Hallgasd csak 69-t otthon és hagyd a barátaidat, hogy élvezzék egymás társaságát.
Vagy nőjj föl!
Rossz látni, hogy van olyan ember a korosztályomban, akinél még a hat éves unokaöcsém is értelmesebb...
Mindenkinek más a zenei ízlése, mivel a zene szubjektív dolog, ezért illene elfogadnod, hogy a haverjaid azt a rappert vagy kit szeretik, tisztelik a munkásságát, szóval nem kéne rögtön levágni egy hisztit azért, mert a jelenlétedben hallgatják XXXTentacion számait. Érdekes, én sem kedvelem különösebben Justin Biebert, a legjobb barátnőm viszont szeret tőle néhány számot, ezért, ha ő berak az énekestől egy-két dalt, nem fosok magam alá vinnyogva, hogy "jaj, fúj, már megint JB, kapcsold ki azt a szart jaj", cserébe pedig ő is végighallgat velem egy-egy My Chemical Romance vagy Dream Theater számot, de amúgy meg igyekszünk olyan zenéket nyomatni, amiket mindketten szeretünk. Szerintem, ha lenne egy kis agyad és nem halnál mártírhalált attól, hogy a haverjaid egy olyan előadótól hallgatnaak zenéket, akit te éppenséggel nem kedvelsz, talán nem röhögnének minden alkalommal pofán, mikor megkéred őket, hogy váltsanak át másik zenére, sőt, nagy valószínűséggel hajlandóak lennének kompromisszumokat kötni zene téren. Azta, hogy mennyire meg kellett volna erőltetned magad, hogy ez eszedbe jusson... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!