Annak mi értelme, hogy ugyanannyiért adja el a jegyét, amire nem tud elmenni?
Lesz egy koncert,lehet még rá jegyet kapni, de láttam, hogy odaírta valaki, hogy nem tud elmenni, elasja a jegyét.
Nondom jó fej leszek, inkább tole3 veszem meg, ne menjen kárba, akár ugyanannyiért, vagy pár száz forinttal olcsóbban.
Irtam neki, hogy aktuális-e még, erre írta, hog, igen, de ő sem nyerészkedni, sem bukni nem.akar rajta, ezért annyiért adná el amennyiért vette.
Ezen mégis hogy tudna nyerészkedni, ha még rengeteg jegy van, így ha drágábban adná, akkor az eredeti helyről olcsóbban meg lehetne venni.
Ha ugyanannyiért, akkor megint meg lehet venni az eredeti helyről, es ott nincs benne a pakliban, hogy átvernek.
Nem az lenne az érdeke, hogy el tudja adni, hogy ne maradjon rá?
Ha te veszel egy cipőt, de még egyáltalán nem volt rajtad, nem károsodott, semmi baja nem volt, csak ott porosodott időkig a dobozában és te elakarod adni, te is annyiért fogod, amennyiért te azt vetted, nem?
Én is ezt csinálnám. Ha meg veszek egy koncertre jegyet és sajnos úgy alakul, hogy nem tudok menni, akkor nem fogom olcsóbban hirdetni. Ugyanannyiért vegye meg más, mint én. Ha én a jegyért 40 ezer forintot fizettem akkor aki tőlem vásárolja is vegye meg ugyanannyiért. Ez nem egy ruhadarab, vagy elektronikus készülék, amit használtan olcsóbban adnak el.
Persze, az átverés veszélye is fenn áll, ezért kell személyesen át venni és megbizonyosodni, hogy minden oké.
Ezt én se értem.
Benne van a pakliban, hogy hamis vagy bármi.
Akkor inkább neten megveszem, aztán tuti.
Nem hogy még én nézegessem, hogy na most kamu e vagy sem.
Az ilyen hülye, ne foglalkozz vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!