Szerintetek milyen lesz az idei Strand fesztivál?
Figyelt kérdés
Még soha nem voltam, most lenne lehetőségem, hogy elmenjek pár ismerőssel. Kicsit félek is az ilyen helyektől, de kíváncsi is lennék rá, hogy mi lehet ott. Szerintetek milyen lesz? Érhet ott bármi kellemetlenség? Sátorozni kellene, mert sajnos már nincs szállás a közelben. Köszi!2020. júl. 3. 16:50
1/6 anonim válasza:
Én voltam már több fesztiválon is. Mindig jó volt.
2/6 anonim válasza:
Hogy teljesen milyen lesz, azt szerintem azok sem tudják megmondani, akik rendszeresen járnak, hisz most jó eséllyel lesznek speciális intézkedések és módosítások a járványhelyzet miatt.
3/6 anonim válasza:
100%,hogy nem lesz. Persze az Augusztus 20.-i tüzijaték meg lesz tartva...
4/6 anonim válasza:
3: Jó lenne, ha az ilyen idióta nihilista válaszolgatók végre eltűnnének a fesztiválokkal kapcsolatos kérdésektől.
5/6 A kérdező kommentje:
Ha nem lesz, nincs kérdés, nem erre irányult. Inkább arra, hogy mire számítsak kezdő fesztiválozóként 😀
2020. júl. 4. 14:00
6/6 anonim válasza:
5: De épp ez az. Ha azt akarnád tudni, hogy szerintünk lesz-e, akkor ezt a kérdést tetted volna fel. De viszont abból, amit feltettél, szerintem kapásból ki lehet következtetni, hogy olyanok válaszait várod, akik szerint meg lesz tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!