Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Érdemes-e Grunge/Altertnative...

VargyasBarna kérdése:

Érdemes-e Grunge/Altertnative rock bandát alapítani?

Figyelt kérdés
Régóta halgatom a Nirvana-t Alice in Chanins stb bandákat és szeretnék ilyen fajta zenéket alkotni hiszen a mai világba nem nagyon is ismerek ilyen banákat :/!

2020. jún. 24. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, őszinte leszek. Nem hiszem hogy túl nagy sikere lenne a zenekarnak, de azért én mindenképp támogatom, mert aztán hátha ráébred a világ, hogy nagyobb szükség van igényes zenére, mint amekkorát a nagy többség tulajdonít neki.
2020. jún. 24. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha komoly zenei karrierben gondolkodsz, akkor szerintem nem. Garázszenekarba meg fellépni a helyi klubokban tökéletes ;)
2020. jún. 24. 21:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát számítottam ezekre a válaszokra sajnos de hátha...
2020. jún. 25. 09:53
 4/7 anonim válasza:
Nekem is szép álmok ezek, de sajnos nem amerikában élünk és a 80-as években. :(
2020. aug. 10. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Jobb, mintha a slágergyár utcája felé szeretnél tolongani, olykor különös dolgokat vállalva... A közönséged stabil és lojális, nekik nem. A karriered évtizedeket felölelő turnézásból állhat, az övék nagyon nem sűrűn. Csinálhatod, amit szeretsz. Ha nagyon jó vagy, és megtalálod a módját, hogy eljuss azokhoz, akik szinte már téged keresnek, akkor sokkal kifizetődőbb tud lenni, mint akár csak egyetlen gondolatot is pazarolni a mainstream illékony világára.
2020. aug. 11. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
*nekik nem <- valahogy ígymaradt, nem tudom, hogy mi lett volna. Talán hogy nekik nem kell megfelelned, legalábbis nem erről szól.
2020. aug. 11. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, leakadtam a szövegritmusról: a slágergyártóknak nem annyira lojális a közönségük, azt jelenti az ott. :D
2020. aug. 11. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!