Kamu rockernek/metálosnak számítok?
Nem arról van szó, hogy nem szeretem rockot és a metált, de pl. a Beatles-t és az Iron Maiden-t nem annyira kedvelem. Metallicát, AC/DC-t, Nirvanát szeretem, és a magyarokat is ( Tankcsapda, Alkela, Edda stb.)
Most emiatt posernek számítok, vagy ilyesmi?
(Anyázásoktól kíméljetek)
Az, hogy valaki rocker/metalhead, NEM jelenti azt, hogy a létező összes banda zenéjét szeretnéd kell.
Egy zenei metszeten belül is lehet személyes ízlésed.
Ettől nem leszel pózer.
Az a pózer, aki csak külsőségekben akar az alterosokra hajazni, felszínesen, a trendek miatt majmolja egy adott szubkultúra öltözetét, de valójában semmit nem tud róla, üres képmutatás az egész. Pl. felhúz egy pólót, amin olyan zenekar neve virít, akiktől még az életben nem hallott egy számot sem, és ha bárki megkérdezi tőle, hogy szereti-e az adott bandát, benyögi, hogy “ő nem hallgat ilyen sz*rokat”. 😳
Ha szigorúan vesszük, akkor a Beatles nem is rock, hanem inkább beat zenekar és pop zenekar.
Másrészről meg, ahogy előttem is írták, nem attól vagy rocker vagy metálos, hogy az összes rock és metál bandát válogatás nélkül vagy kényszerből "szereted", mert valakik azt éreztetik veled, hogy muszáj. Nincsenek olyanok, hogy "kötelező bandák". Én például nem szeretem az Iron Maident, az AC/DC-t, a Metallicát és a Nirvanát (se alapvetően a grunge-ot), magyar bandákat meg egyáltalán nem hallgattok. Na bumm. De hallgatok helyettük másik 90 bandát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!