Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A mainstream popzene hogyan...

A mainstream popzene hogyan degradálódott le erre a förtelmes szintre, hogy már csak a szexről énekelnek és popsit villantanak?

Figyelt kérdés
70-es 80-as évekhez képest sehol nincs...
2020. jún. 22. 08:53
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

A szex mindig része volt a popnak, pont a 80-as években igen hangsúlyosan, ha belegondolsz, hogy Madonna hogy indult, az ilyen Európában világhíres Sandra, Sabrina, C.C.Catch vonalról nem is beszélve! :)

Az zene viszont valóban faék egyszerűségű lett. Kíváncsi vagyok, hogy 20-30 év múlva mit fognak majd a 2010-es évek zenéjéből klasszikusként emlegetni? A 80-as években ment Michael Jackson, a Queen, Madonna, Sting, Duran Duran, Pet Shop Boys, David Bowie... Megadeath, Metallica, Anthrax, Iron Maiden, ACDC, Guns'n'Roses, Bruce Springsteen...

De az elmúlt 10 évből? Dance Monkey?

2020. jún. 22. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kereslet, kínálat.
2020. jún. 22. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
A popzene időtlen idők óta a lázadásról és a polgárpukkasztásról szól.
2020. jún. 22. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Azért ezt így kijelenteni, hogy a popzenék csak a szexről szólnak elég nagy marhaság, sőt én nem is nagyon hallok ilyet. A popsi villantás viszont tényleg elég gyakori sajnos, viszont ez a dolog nem ma kezdődött ahogy már előttem is írták, régen is voltak ízléstelen popzenék, ahogy most is vannak ízléses popzenék.
2020. jún. 22. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#3...

A pop meg a lázadás, meg polgárpukkasztás?

A 'pop' az a 'popular' egyszerűsítése. Popular music, popular culture, popular art...

Ez minden, csak nem lázadó és polgárpukkasztó. Az a punk, amire te gondolsz. Az tényleg egy antikultúra volt (van), az tényleg lázad. De egy jólfésült ABBA szerinted miben volt lázadó?

Vagy magyar viszonyok szerint a Neoton, vagy a Beatrice volt lázadó? Egy R-GO, vagy egy ős-Bikini volt polgárpukkasztó (ok, ős-bikini kicsit korábban volt)?

2020. jún. 22. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:
változnak az évek,ahogy a zene is változik. nekem se tetszenek ezek az új felkapott zenék,de tudod mivel oldom meg? kikapcsolom a rádiót és olyan zenéket hallgatok amilyeneket én szeretek.
2020. jún. 23. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!