Egyetértetek azzal, hogy Essemm Magyarországon a legsikeresebb rap előadó?
Nem elfogultságból tartom annak. Minőség ott van, mondanivaló ott van, ha oltani kell, szintén odateszi magát. Nem nagyképű sok előadóval szemben, látszik Rajta, hogy szívből csinálja.
Mellesleg hatalmas rajongótábora van, és kevés utálója, legalábbis csak azok nem szeretik, akik nem ezt a stílust képviselik, vagy pedig irigyek.
Egyetértetek az állításommal?
(Meghallgatok bárkit, aki a NEM-re szavaz.)
Ha a sikert a nézőszámban, és a likeokban mérjük, akkor talán igen, ő az EGYIK legsikeresebb magyar rapper. Több is van azért, akik dobogósok. A zeneiparban a sikert a nézőszámban és a likeokban mérjük, hiszen minél többen hallgatnak valakit, annál jobban megtérül a zenei befektetése. Több a youtubeból származó bevétele, több a szponzor. Én szeretem Essemmet, de nálam nem ő van az első helyen, hanem a follow the flow formáció, és Saiid. De Essemm is dobogós, csak a mostani zenéinek a szövegei nekem nagyon egyformák. Sokszor nem igazán tudom őket egymástól megkülönböztetni.
-Egy Essemm hallgató :)
Látom kedves kérdező a csepp kis lelked megnyugvásra lelt, hiszen rajtad kívül van még egy Essemm rajongó itt a gyakorin :).
A más véleményen lévők pedig húzzanak a fszba? haha :D szánalmas...
#26 másnak is volt véleménye, de te egyiket sem tudtad elfogadni, csak a saját igazadat próbálod igazolni hülye érvekkel...
lásd: " 30-40-50 évesek is hallgatják..." az iq nem mindig növekszik a előrehaladott korral
1. felkapott a youtube-on, Dancso, T-Danny, Missh a hazai szr gyártás nagykövetei is megfordulnak a felkapott listán...
Na meg ledegradáljátok az ellentétes reális válaszokat a #23-as spanoddal...
Mi az már, ha valaki nem isteníti Essemmet akkor már is utáló lenne, vagy csak nem szereti a rap-et...
"(Meghallgatok bárkit is aki a nemre szavaz"... aha csak csak itt a végén mindenki izléstelen és tényleg elmehet a francba mert nem Essemm rajongó...
Mr.Bukta fanok voltak hasonló gondolkodással néhány éve, mindenki ellenség volt aki nem RTM-et hallgatott... 🤦🏻♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!