Valaki esetleg tudja, melyik orosz zene lehet ez?
Pár éve egy orosz zenecsatornán belefutottam egy szerelmes dalba, ami nagyon megtetszett. Szerettem volna újra meghallgatni, de sajnos rájöttem, hogy sem a szám címére, sem az előadójára nem emlékszem.
Egy kb. huszas/harmincas éveiben járó férfi énekelt benne, és a hangulata alapján tipikus romantikus dalnak lehetne mondani. :D A klipben három táncos volt a főszereplő, két férfi (az egyiket maga az énekes alakította) és egy (talán?) szőke nő. Gyerekkoruk óta ismerték egymást, aztán szerelmi háromszög alakult ki köztük. Volt valami táncverseny, ahol azon vitáztak, hogy ki lesz nő párja, de a pontos részletek már annyira nincsenek meg. Nagyjából ennyi az, ami megmaradt. :)
Nagyon régóta keresem már, úgyhogy ha esetleg valaki ráismerne, és el tudná küldeni, azt nagyon megköszönném :D
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!