Miért lesz feltétlenül azért jobb valaki, mert nem mainstream?
#9 Én meghallgattam Grace-nek a számait, amikor elsőnek ki lett róla írva kérdés, mert nem ismertem és kimerem jelenteni, hogy aktuálisan csak 3 zenéje szól a szerelemről, csak az a baj, hogy mindenki mindent szó szerint vagy rosszul értelmez, nem veszi ki a szövegből az üzenetet. Pl. próbáld értelmezni a Poser-t. Már a nevében is benne van miről szól. Az, hogy milyen formában lett megfogalmazva csak egy dolog.
Mit jelent a pózer, szerintem tudod. Az a baj, hogy sokan nem adják önmagukat, mert meg akarnak felelni másoknak, stb. Sok dala szól a megfelelésről egyébként, ami nem kifejezetten tini probléma, mert sok felnőtt is küszködik ezzel a problémával. Az Intro és az Ur So Beautiful is hasonló, próbáld azokból is kivenni az üzenetet.
Persze ez nem jelent semmit, egy MJ-hoz sehol nincs, de ő legalább egy tini énekes, aki nem csak a szerelemről énekel.
#9 Hát most na. Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet egy tinit 2 felnőtt emberhez hasonlítani. Teljesen más szinten vannak. Valahol el kell kezdeni ugyebár. És Jacksonnak is sok dala szólt nőkről, szóval most ez legyen a legkevesebb szerintem.
Amúgy egyetértek Pink Floyd-al kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!