Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért lesz feltétlenül azért...

Miért lesz feltétlenül azért jobb valaki, mert nem mainstream?

Figyelt kérdés

2020. jún. 8. 22:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

#9 Én meghallgattam Grace-nek a számait, amikor elsőnek ki lett róla írva kérdés, mert nem ismertem és kimerem jelenteni, hogy aktuálisan csak 3 zenéje szól a szerelemről, csak az a baj, hogy mindenki mindent szó szerint vagy rosszul értelmez, nem veszi ki a szövegből az üzenetet. Pl. próbáld értelmezni a Poser-t. Már a nevében is benne van miről szól. Az, hogy milyen formában lett megfogalmazva csak egy dolog.

Mit jelent a pózer, szerintem tudod. Az a baj, hogy sokan nem adják önmagukat, mert meg akarnak felelni másoknak, stb. Sok dala szól a megfelelésről egyébként, ami nem kifejezetten tini probléma, mert sok felnőtt is küszködik ezzel a problémával. Az Intro és az Ur So Beautiful is hasonló, próbáld azokból is kivenni az üzenetet.

Persze ez nem jelent semmit, egy MJ-hoz sehol nincs, de ő legalább egy tini énekes, aki nem csak a szerelemről énekel.

2020. jún. 9. 06:59
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
#11 Just a crush, Moonlight, I don't like you, The city, Today and tomorrow, Escape my mind, Waste my time... Ez már máris több, mint 3.
2020. jún. 9. 07:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A moonlight az egy lányról szól, aki depressziós volt, mi köze ennek a szerelemhez? I don't like you, a szüleiddel nem lehet rossz kapcsolatod? A the city-t elfelejtettem beleszámolni, a today and tomorrow-t meg bele lehet számolni, de az egy filmhez vagy meséhez írodott, úgyhogy az annyira nem számít ebbe most bele. Úgyhogy így is csak 4, de ha beleszámoljuk azt is, akkor még mindig csak 5.
2020. jún. 9. 07:30
 14/20 A kérdező kommentje:

#9 Hát most na. Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet egy tinit 2 felnőtt emberhez hasonlítani. Teljesen más szinten vannak. Valahol el kell kezdeni ugyebár. És Jacksonnak is sok dala szólt nőkről, szóval most ez legyen a legkevesebb szerintem.

Amúgy egyetértek Pink Floyd-al kapcsolatban.

2020. jún. 9. 08:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, így legalább nem kell hallgatnom a szennyüket, persze a többi szenny még ugyanúgy szólni fog a rádióból, de legalább ennyivel megkímél a jó isten.
2020. jún. 9. 09:26
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#10 A fiatalokat könnyű befolyásolni az ilyen szennyekkel.
2020. jún. 9. 09:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Jobb nem lesz, de fellélegzel, mint két hét tortaevés után egy jó pörköltöt lapátolva.
2020. jún. 9. 10:34
 18/20 anonim ***** válasza:
53%
#17 Kevésbé szennyezik a levegőt.
2020. jún. 9. 10:42
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább úgy mondanám, hogy jobb ha egy énekes nem lép a mainstream kategóriába. Nem szabad elfelejteni, hogy sok zenész pont a siker miatt halt meg.
2020. jún. 9. 12:16
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A mainstream főleg a tömegtermég gyártásról és a pénzszerzésről szól. Az underground sokkal kreatívabb, művészibb. De ettől függetlenül vannak igényes mainstream előadók, sőt igénytelen underground előadók is.
2020. szept. 19. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!