Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért gondolják itt úgy...

Miért gondolják itt úgy egyesek, hogy csak az lehet jó, amit ők hallgatnak?

Figyelt kérdés
Üdv egy Billie fan! 😊

2020. jún. 6. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Billie elég túlértékelt olyan értelemben, hogy a sok tinikislány úgy beszél róla, mint ha ő lenne az isten és már a híroladalak is úgy írnak róla, mint ha egy Beatles-el, vagy Nirvana-val egyenértékű művész lenne. Persze attól még hallgathatod.
2020. jún. 6. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A zene ilyen. Van akinek tetszik, van akinek nem. Én például ki nem állhatok több mai népszerű előadót, viszont olyanokat szeretek, akiket más nemigen hallgat meg - és nem azért, mert rosszak lennének, hanem mert nem folynak a médiából. Tavaly voltam olyan koncerten, ahol az előadót és a személyzetet leszámítva 11-en voltunk (mentségére legyen, hogy pont akkor ment a Sziget fesztivál, na én meg arra nem teszem be a lábam soha). De a legnagyobbra amin voltam is kb 200 fő ment el.
2020. jún. 6. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Eleve ez szubjektív dolog, mindenkinek más a jó de nyilván lehetnek közös pontok.

Szóval valamelyest igaz hogy mindenki számára az a jó amit hallgat, más kérdés hogy ízlésen mindig is hülyeség vitatkozni és ez nem csak a zenében van így hanem egyéb területeken is.

Mondhatnám hogy a Billie Eilish kicsit fel van fújva, de nem az én stílusom, nem kötelező hallgatni, miért ekézzem?

Ha ennyien szeretik valamit megragadott, ha mást nem egy jó nagy űrt a közönségből.(de nyilván a zene egy művészet is egyben, nyilván az elvontabb, igényesebb műveket kevesebben ismerik de nem az határozza meg magát az embert)

2020. jún. 6. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Billie jó abban, amit csinál, legalábbis hallottam már rosszabbakat is ebben a stílusban, de amit az 1-es írt az igaz. Viszont a többieknek is igaza van abban, hogy ez teljesen ízlés kérdése.
2020. jún. 6. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert ha olyat kell hallgatnia az embernek amit nem szeret, egy idő után felidegeli magát és azt mondja, hogy minden más sz*ar amit más jónak tart.
2020. jún. 7. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!