Mit szólnátok egy nem Ázsiai kpoperhez,aki népszerűvé vált?
Ugy értem,ha egy nem Ázsiai ember,aki magyar vagy ukrán nemzetiségű tehetséges lenne a szakmában és lenne milliónyi rajongói,pénze,háza.Meg egy bandában szerepelve énekelne,rappelne és táncolna.
Mire gondolnátok elsőként?Bűszkék lennétek rá?
#10 a mondat második felét lehagyhattad volna
köztük is ugyanúgy vannak tehetséges és jó előadók, mint bárhol máshol
Egyértelműen a kpop egy teljesen más dolog mint amit egy klasszikus értelemben vett zenész csinál! Ez tény... nem lehet egy kpop idolt sem összehasonlítani szakmailag egy opera énekessel egy flamenco vagy egy jazz énekessel!
Persze Van csak az a tehetség Fele akkora sem mint a fent említett 3 műfajban dolgozókból... de félre értés ne essék ugyan úgy vannak e 3 műfajból is tehetségtelenek Vagy nagyon gyengén teljesítők azonban Ők nem is fognak boldogulni még inkabb nem lesznek sikeresek...
utolsó csak szolok a jazz sem könnyűzene ":D nem mellesleg ott az ének még jobban dominál csak ugye nem a sima hangszer jazzt kell hallgatni az meg már megint más hogy ki sem tudnák énekelni azokat a hangokat! mert
1. teljesen más hangokkal dolgozik a jazz nagyon finom preciz és erős hangokkal
2. életükben nem tanultak jazzt
3. sokkal erősebb tehetség kell hozzá mint a pop zenéhez... ezért sem énekel mindenki jazzt csak akik tényleg tudnak...
4. simán a közelükben sincsenek a jazz énekeseknek...
https://www.youtube.com/watch?v=-hU_X6Vr1MY
nem mondom mennyi hajlítás csavarás lejtés van benne amit egy kpop számban sem lehet hallani az meg a + hogy ez még a jazz könnyű változata...
itt egy közepes
https://www.youtube.com/watch?v=NeB9TSu08KU és egyik sem freddy mercury...
ez meg egyel magasabb level
https://www.youtube.com/watch?v=pIpqTYNYJgY melelsleg lehengerlő duet!
de itt van még egy lehengerlő teljesítmény!
https://www.youtube.com/watch?v=1VajXlN20Ok
a jazz nagyon nehéz aki mást mond az nem ért a zenéhez! kérdezz meg oktatót a zene suliban hogy a jazz ének az mennyire is nehéz és komplikált!
Na most pl eunji yuju Taeyeon és sokart hallottam... az meg a masik hogy a masked singer meg a többi az szinten fél playback alatta autotune... ez a nem mindegy... értek a kpop-hoz is pont ez a lényeg... megannyi kpop énekest hallgattam amikor PRÓBÁLTAK” latin vagy jazz zenét játszani... az eredmény sosem volt pozitiv hasonlo volt mint egy Sör fesztiválon egy gyenge közepes énekes...
egyébként nem rosszak ha a pop zenét nézzünk de a jazzhez nagyon kevesek! A jazz az még mindig magas zenei műfaj
Gondolom bele hallgattál a linkekbe... na most bátran ki mered jelenteni hogy a felsoroltak közül mindenki el tudná énekelni azokat a számokat ugyan úgy?
Amúgy csak szólok tény a fent felsoroltak közül van egy pár akinek van high note-ja de a jazz-ben azaz első szint! Azt a high note-ot úgy kell csavarni alakítani lejteni mint az ostort...
Egy valamit elfejtesz, és lehet h irígységből vagy csak h magadat igazold, de ezeken a műsorokon 0 autotune van, ez a lényege. H mennyire playback azt nem tudom (sosem voltam ott élőben h ez kiderüljön, de lehet h te igen), de a playback-et is ők éneklik fel ha ez mond valamit. Akkor meg nem mindegy, hogy ott élőben vagy a stúdióban énekli ki? Ő énekli így is úgyis.
Amúgy meg nálad sokkal komolyabb szakemberek nyilatkoznak róluk nagyon pozitavan, de amúgy meg mondom hülyeség a két műfajt hasonlíthatni, mert akkor tényleg mondhatom Sohyang-ot aki tényleg olyan hang h ilyen 10 ha van a világban, bár ő nem pop-ot énekel.
A lényeg h hülyeség a kávét a krumplihoz hasonlítani és sztem ezzel a vitát le is lehet zárni.
Nem szeretem amikor hülye elméleteket, meg baromságokat találunk valamiről ami nem tetszik csak azért h saját magunkat igazoljuk. Mert igen valószínű, hogy tehetségtelen senkik a koreaiak, ők bénák, semmihez nem értenek és amúgy is szar az egész ahogy van. Mert nem ugyanolyan emberek mint mi. Gondolják ezt sokan.
Ha valami nem tetszik vagy nem szereted, akkor csak lépj tovább, nem muszáj mindenkinek ugyanazt szeretni. De ehhez nem kell baromság elméleteket gyártani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!