Mit szólnátok egy nem Ázsiai kpoperhez,aki népszerűvé
vált?
Figyelt kérdés
Ugy értem,ha egy nem Ázsiai ember,aki magyar vagy ukrán nemzetiségű tehetséges lenne a szakmában és lenne milliónyi rajongói,pénze,háza.Meg egy bandában szerepelve énekelne,rappelne és táncolna.
Hát tekintve hogy ez eléggé lehetetlen, én büszke lennék rá.
2020. jún. 1. 01:33
2/24 anonim válasza:
Jól értem, hogy te magyar/ukrán nemzetiségű vagy és sikeres K-pop sztár akarsz lenni?
Ez esetben nézz utána a dolgoknak, hogy azért a K-poposok élete nem fenékig tejfel. Kb. rabszolgaként vannak tartva és nagyon durván beszabályozzák őket.
Amennyiben a kérdés elméleti jellegű vagy nem rólad szól bocsánat az előbbi feltételezésért. Ebben az esetben valamennyire büszke lennék hiszen Koreán kívül nem sokan jutnak be ebbe a körbe és ez nagy tehetségre utalna az illető részéről. Viszont nem vagyok valami K-pop rajongó szóval nem különösebben hozna lázba a dolog. Ha őszinte vagyok akkor ezt tudom mondani...
2020. jún. 1. 03:12
3/24 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mit élnek át,nem én rólam szól.Csak kiváncsi lennék hogy egy olyan ember ha sikeressé válna,aki egy országban él veletek,mit szólnátok hozzá.
2020. jún. 1. 12:32
4/24 anonim válasza:
Büszke lennék rá,viszont erre az esély majdnem egyenlő a nullával. Azért k-pop, mert az előadók koreai származásúak, esetleg más ázsiai országból jöttek, de nem ázsiaiként kizárt hogy ebben a műfajban valakinek szerepe legyen. Gondolj csak bele,elsősorban az ottani szépségideálnak kell megfelelniük az idoloknak pl. vékony alkat, szép arc, fehér bőr. Az európaiaknak például meg vastagabb a csontozatuk is, mint az ázsiaiaknak. Véleményem szerint ebben a szakmában nincs keresnivalója európai embernek, teljesen más az életvitel is.
2020. jún. 3. 21:57
5/24 anonim válasza:
Elég nagy utálatot kapna international szinten, pl Lana - Take the wheel debut száma. De szerintem vele a kiadója is kicseszett, mert nem valami minőségi szerkesztés, olyan, mintha egy covert hallgatnál. Van fanmade remastered verziója, ami kifejezetten hallgatható.
2020. jún. 5. 18:09
6/24 anonim válasza:
miért lennék rá büszke? nem az én sikerem és nem is azé akit szeretek valamint erre sosem lennék büszke...!!!
valamint erre nincs mód! lényegtelen hogy ki akar az lenni nem lehetséges csak egy bizonyos rétegnek azaz koreai vagy pedig egyéb kelet ázsiai emberek tudnak azokká válni! lehetsz te bármilyen tehetséges meg szép meg szimpatikus nem kellesz ebbe a szakmába mert nincs rád igény!
2020. jún. 7. 21:19
7/24 anonim válasza:
Ha magyar vagy ukrán akkor nem kpop, hanem magyar vagy ukrán pop koreaiul. Idol meg biztos nem lehetne.
2020. jún. 12. 17:19
8/24 anonim válasza:
Én azt mondanám h az nem Kpopper. És nem igazán értek egyet ezzel, hogy legyen más is a kpopban mint ázsiai. A nagy többség pont azért hallgatja mert nem másokra kíváncsi hanem az ázsiaiakra. És nagyon örülök, hogy nem nagyon van ilyen, mert akkor a kpop eltűnik. Nem is értem, hogy miért kéne változtatni valamin ami úgy jó ahogy van. De kövezzetek meg ha nincs igazam.
2020. aug. 7. 00:06
9/24 anonim válasza:
Ha magyar lenne akkor annyit mondanék neki, hogy "tesó vájjá má' eltévedtél!" Amúgy meg hányok ettől a multikultúrális baromságtól. A világ attól szép, hogy különböző dolgokkal találkozhatunk, ha minden ugyanolyan lenne, akkor elég unalmas lenne. Kpop maradjon meg koreainak, a nyugati meg nyugatinak.
2020. aug. 7. 00:11
10/24 anonim válasza:
szerintem is a kpop maradjon meg a koreaiknak a zene pedig a zenészeknek ":D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!