Melyik a kedvenc Bikini, Republic, Edda számotok?
Bikini: Szeretlek, Megüssem vagy ne üssem, Részegen ki visz majd haza, Legyek jó.
Republic: Ha még egyszer láthatnám, Nagy hajó, Fekete függöny, Tizenhat tonna fekete szén.
Edda: Inog a világ, Újra láttalak, Szeretnélek boldognak látni, Amikor még kezdődött a szerelmünk, Veszélyes akció, Ha jön a magány, Büszke sas, Szakadjon szét, Ha feladod az álmaid, Győzni fogunk, Szálljuk fel.
Bikini: Közeli helyeken, Mielőtt végleg elmegyek, Ki visz majd haza, Adj helyet
Republic: Szeretni valakit valamiért, 67-es út, Nem volt még soha így, Ha itt lennél velem, Kirúgjuk magunk alól a földet, meg az összes. :D
Edda: Álmodtam egy világot, Kör, Elmondom majd, Utolsó érintés, A játék véget ér.
Haverokkal mára már hagyománnyá vált, ha kissé spiccesek vagyunk benyomunk a 3 közül egyet és csak gondolkodunk, hisz ezekben a számokban minden benne van. :) Egyébként én még kft-t is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!