Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ajánlanátok musicaleket?

Ajánlanátok musicaleket?

Figyelt kérdés

Hallottam a Hamiltont, a Heatherst, és a Mean Girlst, és nagyon tetszettek. Tudnátok hasonló stílusú musicaleket ajánlani (meg esetleg egy rövid leírást róla)?

Előre is köszönöm!

2020. máj. 28. 17:18
 1/4 anonim válasza:
73%
Esetleg Mamma Mia
2020. jún. 1. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Dear Evan Hansen

Carrie

Beetlejuice

In the Heights (Lin Manuel Miranda, a Hamilton szerzője írta)

21 Chump Street (szintén Lin írta, 15 perces musical, fent is van belőle hivatalos felvétel a youtubeon)

The Prom

Hadestown

Bare: a pop opera

Be more chill

Legally Blonde

Next to normal

Rent

Spring awakening

Waitress

Wicked

2020. jún. 2. 16:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ^^
2020. jún. 2. 17:00
 4/4 anonim válasza:
100%

Minden ami Starkid. De tényleg. Youtubeon kukkantsd meg! :)

Röviden a Starkidről, és musicaleikről:

A Starkid egy ?amerikai? musicales egyesület, nagyon vicces musicaleket csinálnak, nekem a horror komédiáik a kedvenceim. Csinálnak többek közt paródiákat is (A Very Potter Musical/Sequel/Senior Year:Harry Potter paródia, ANI:Star Wars paródia, Holy Musical B@man:Batman/DC paródia, Twisted:Disney paródia stb...), komédiákat, és horror komédiákat is. Angolul ugyan tudnod kell hozzá, de ha ez nem akadály, akkor nagyon ajánlom. De vannak magyar feliratos musicaljeik is. Megjelenhetnek a musicalekben csúnyaszavak, tehát csak úgy nézd ha azok nem zavarnak, nem tudom mennyi idős vagy...

Néhány jó musical:

A VERY POTTER MUSICAL:

Harry Potter parodizálás, ehhez nagyon mást nem tudok hozzáfűzni. Ehhez hozzájön még két kövezkező része, az A Very Potter Sequel, és az A Very Potter Senior Year. Vicces, ajánlom!

FIREBRINGER:

Az őskorban/kőkorszakban játszódik, egy törzs életét mutatja be, illetve címből adódóan azt, hogy feltalálják a tüzet, mindenesetre ez is nagyon jó, jók a zenék is! :D

STARSHIP:

Az egyik személyes kedvencem... Egy bogárról szól, aki starshil ranger szeretne lenni (ilyen asztronauta szerű, nem tudom hogy írjam le😅), nagyon aranyos a story, volt hogy kicsit bekönnyeztem, de közben vicces is, és a zenék is fantasztikusak! Ha tudsz angolul, mindenképp nézd meg!😍

THE TRAIL TO OREGON:

Egy család farmja leégett, ezért elindulnak Oregonba, új életet kezdeni, útjukat követhetjük végig. Vicces jelenetekkel, és gyilkos zenékkel amik napokig a fejedbe ragadnak...

HATCHETFIELD SERIES:

The Guy Who Didn't Like Musicals:

Ez a musical egy férfiről, Paulról szól, aki utálja a musicaleket, ám egyszer csak belecsöppen egybe, ugyanis egy meteor becsapódik Hatchetfieldbe, és a városban mindenki elkezd úgy viselkedni, mintha egy musical szereplői lennének, elkezdenek énekelni,táncolni, Paulnak pedig futnia kell. Nagyon jók a zenék, a story is, a karakterek pedig nagyon jófejek. Első musical amit tőlük láttam, azóta pedig leállíthatatlan vagyok! :D

Black Friday:

A helyszín továbbra is Hatchetfield, Black Friday van, karácsony előtt, mindenki egy játékbabát próbál venni karácsonyra a gyerekeinek, egy Tickle-Me Wigglyt. Ám a démoni babából nincs túl sok, így megy érte a harc, ám itt még nem tudják hogy a baba nem csak egy ártatlan gyerekjáték... Megintcsak ezrket tudom mondani, a zenék isteni érintésként hatolnak be, karakterek szuperek, storyt imádom, főleg hogy az isten egy szőrös kis szörny, ami ráadásul egy baba, és gyakorlatolag kitöri a III. Világháborút!:D

NIGHTMARE TIME SERIES:

Hatchetfield hátborzongató történeteit mutatja be, kisebb háttérsztorik, vagy különálló storykat, mint a Hatchetfield Apeman:WoollyFoot, olyan mint BigFoot. Annyi a különbség hogy mivel covid idejében lett felvéve, ezért online videohívás szerűen van megoldva, de még így is király!❤

Én ezeket ajánlom!❤❤❤

2021. okt. 9. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!