Melyik ez a retró szám, hogyan találhatnám meg?
Tegnapelőtt (05. 24.-én) reggel 6 óra 05 perckor szólt egy szám a Retro Rádión. Mélyebb férfi hang énekelte, angolul, valami keményebb rock szám volt, ha jól emlékszem. Csak most lett időm visszakeresni, de hiába próbáltam az Online Stream-en, aznap délután 13 óránál korábbra már nem enged visszamenni a műsorlistában! Hallgatta akkor valaki, és emlékszik rá, aki ismeri azt a számot? Vagy hol kereshetném még?
Aki ismeri vagy van más ötlete a keresésre, nagyon megköszönném!
Ha rosszul emlékeztél és "It's my life", akkor még a rossz emlékezéssel együtt is második találat egy youtube keresésben a rossz keresőkifejezéssel:
Nem, azt is jól ismerem, speciel Modern Talking -rajongó vagyok! Nem hinném, hogy ismertebb előadó lenne, bár nem tudom, mert nagyon sok retró számot ismerek, de ezt még sose hallottam korábban! :/
Vidzont az ismeretségről eszembe jut, hogy pont az egyik kedvenc számom szólt közvetlenül előtte: Alphaville - Dance With Me. Tudom, nem igazi támpont, de hátha..
Bizony a zaj miatt sokmindent fére lehet érteni! :D Lényeg hogy közben meglett, az Online Radio Box oldalán megtaláltam!
Gibson Brothers - Que Sera Mi Vida
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!