Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Keresek egy zenét valakineknek...

Keresek egy zenét valakineknek van tippje? (retro, 60, 70, 80-as évek)

Figyelt kérdés
Tegnap reggel hallottam a retro rádión, de vezettem így nem nagyon figyeltem rá. Olyanra emlékszem, hogy egy férfi énekli és elnyújtva azt hogy why why why (vagy my, mine, I nem tudom de "áj"-t halottam) és utána kicsit gyorsabban valami szöveget és megint egy ilyen "áj"-os rész.

2020. máj. 15. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Oasis - Champagne Supernova?

"The world's still spinning 'round, we don't know why

Why, why, why, why?"

2020. máj. 15. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az még nem is volt régen, így könnyű dolgod van! Guglizd be, hogy "Retro Rádió lejátszási lista", és az Online Stream-en vissza tudod keresni pontos időpont szerint, már ha nézted az órát, vagy tudod hogy nagyjából mikor szólt, ráadásul az Online Stream-nek közvetlen YouaTube-indítója is van, így segítségül egyből bele tudsz hallgatni!
2020. máj. 16. 21:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet első nem az volt. És köszi az ötletet második próbáltam retro rádió oldalán keresni, de nem lett meg, viszont rákerestem így ahogy te írtad és megvan :)

Tom Jones - Delilah amit kerestem és My my my Delilah

Why why why Delilah volt a rész amire emlékztem.

2020. máj. 16. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!