Van használható előfizetéses gitároktatás?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan online gitártanfolyam, ami x ezer forintért egy y időintervallumú anyagot ad. Ezt úgy értem hogy előfizetéses. Tanulni szeretnék gitáron, de nem úgy hogy a youtube-ról halászom össze az információt, ami esetleg hiányos vagy hasonló. Igazából magyar nyelvű oldal lenne a legjobb de az se baj ha angol.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Most belenéztem abba, amit az egyes ajánlott, teljesen korrektnek tűnik :)
De amúgy mi lenne a megcélzott gitárstílus?
Ha netről tanulsz, akkor minden apróságot érdemes megfigyelned - sőt meg is kell -, amit a képernyőn látsz. Minden tartást, mozdulatot, és neked magadnak kell ellenőrizned, hogy jól csinálod-e.
Egy tanárral természetesebben biztosabbra mennél, de nem lehetetlen a netes tanulás.
Szerintem is simán megtanulható.
De nyilván ehhez sok elhivatottság fog kelleni, több mint tanár esetén mert magadra vagy hagyva valamilyen szinten.(ez egyfajta szabadság is, de kétélű)
Amúgy azért is ajánlom a gitároznijo oldalt mert az alapoktól indul, nekem a legtöbbel az volt a bajom hogy mindjárt akkordokkal kezdenek, meg komplexebb számokat tanítanak.(nyilván fontosak a skálák, az akkordok, a barré fogás stb. de egy kezdőnek elvehetik kezdetnek a kedvét)
Fontosabb hogy milyen pengetőt használj először, hogy fogd a gitárt, mennyire fogd le a húrt stb. és ezekre lehet építkezni.
Amit a 3. válaszoló küldött ott meg rendelkezésre áll elméleti anyag is.(én is köszönöm, ha van miben fejlődjek akkor ez az része
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!