Gitároktató Vácon?
Bocs, hogy nem pont erre válaszolok. De tapasztalatom alapján inkább érdemesebb megtanulni önerőböl, mivel egy tanár szerintem csak a kottáról való olvasást, és talán még a helyes tartást tudja megtanítani. Utóbbit jobb, ha magad tapasztalod ki. Keress rá(vagy írj, ha elküldjem) egy akkordtáblázatra, ott egy jópárat megtanulsz, begyakorlod úgy, hogy minél gyorsabban menjen a váltás(össze vissza váltogatod őket pengetés közben), majd ha ez megvan, keresel egy kis könnyű számot, amit ezekkel el tudsz játszani. Utána úgy se lesz rá szükség, mert a többi számnál már vagy nem is akkord, vagy egy egyedi(vagy fingom sincs, hogy olyan van:D). De így legalább saját kedvenc számaidat tudod megtanulni. Én is így kezdtem, semmi tanárhoz nem jártam, egyedül rokonom adott egy rajzolt akkordtáblázatot 12 db-al rajta, és ma már azért tudok párat(másfél éve volt).
De persze ez személyes vélemény, te tudod, hogy a kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!