Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a megbízható gitárbolt...

Melyik a megbízható gitárbolt Budapesten?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy elektro-akkusztikus gitárt. Melyik boltot ajánljátok Budapesten? És mit vegyek: Cort, Ibanez, Yamaha...? Kb. 100-150-et gondoltam rá költeni.

2020. máj. 19. 13:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nyilván, hogy semmi nem olyan hatékony, mint kézbefogni és úgy vásárolni, de érdemes átnézni a szlovák/cseh/német kereskedéseket is, amik ebben az árkategóriában már ingyenesen szállítanak házhoz, kábé 30 napnyi, vásárlástól való elállási lehetőséget biztosítanak(ami törvény, nem azért teszik, mert olyan cukik)és, ha cégre tudsz vásárolni, kábé 20% százalékot spórolsz, ami azért nem mindegy... én mindent így veszek
2020. máj. 20. 15:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, jogos, és mivel Németországban élek félig, így ott is tudok hangszert venni, de -- mivel teljesen amatőr vagyok gitár vásárlásban + ráadásul még egyszer meg is égettem magam egy elég drága (300K+) hangszerrel, így nagyon óvatos vagyok, és inkább bízom a profik tanácsadásában. Törékeny hangszert meg nem szívesen vennék online, mert mi van, ha a szállító összetörte vagy valami gikszer van... nekem ezek így összességében megérnek +20%-ot.
2020. máj. 20. 15:41
 13/16 Waff ***** válasza:
Mi volt a baj a 300 ezres hangszerrel?
2020. máj. 20. 15:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Az egy Yamaha elektro-neylonhúros gitár, és az a baj vele, hogy vékony nyakú, a húrok túl közel vannak egymáshoz (az én kezemhez mérten). Én pedig klasszikus gitáron tanultam játszani, és 4 ujjal játszom, a húrok túl közel vannak egymáshoz. Szenvedgettem vele, de nagyon szeretnék egy rendes méretű elektro-klasszikus gitárt.
2020. máj. 20. 15:53
 15/16 A kérdező kommentje:
5. Mojjo: köszi szépen a tippet!!! Már vettem is egyet. :) Most viszem haza játszogatni rajta. :)
2020. máj. 21. 11:11
 16/16 Mojjo ***** válasza:
Gratulálok hozzá! Leld sok örömödet benne! :)
2020. máj. 21. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!