Hogy állítsam be a Peavey Vypyr 15W erősítőm?
Figyelt kérdés
Hello mindenkinek aki ezt olvassa.
Egy jó ideje már próbálom de még nem tudtam kihozni belőle azt amit akartam. Egy tipikus rock hangzást akarnék kicsikarni belőle.
Lehet hogy én vagyok béna és nem lelem vagy csak amilyet én akarnék arra nem képes. De inkább az előbbi.
Ha valaki tudna segíteni azért nagyon hálás lennék.
Valamit a ti általatok használt többi beállítást is leírhatjátok . Habár metalt azt már megleltem rajta.
2020. máj. 14. 12:51
1/4 anonim válasza:
A gitár meg hangszedő nagyon lényeges hozzá. De ez annyira ízlés kérdése, hogy amit az egyik ember nagyon szeret, azt a másik ki nem állhatja.
2/4 Waff válasza:
Próbálgattam tavaly egy ilyen peavey vypyr-t, 20 wattosba. Sok lehetőség van benne..de...nekem valahogy nagyon nem tetszett, pedig sok mindent "tud", valahogy mégsem volt az igazi. Nagyon khm....érdekesen szóltak az effektjei...
Próbáld meg tiszta csatornán pedállal vagy pedálokkal elérni a kívánt hangzást.
3/4 anonim válasza:
Egy akármilyen beállítással hurcold végig a házon, udvaron, fészeren. Mindenütt mást fogsz hallani, mert a terem akusztika legalább annyira fontos része a hangzásnak, mint az eszközökön elérhető lehetőségek. Nem véletlen árulnak a témába vágó elemeket a szaküzletek. Egy stúdió-házi lehallgató, próbahely, vagy akár sarok-felszereléséhez sajna ez is hozzátartozik, nem olcsó mulatság! Viszont szükséges, ha igazán az eszközöket hallgatnád nem pedig az almáriumban megzengetett ólomkristály poharat, vagy a csengő szobát, vagy... satöbbi :)
4/4 Waff válasza:
Egy 15 wattos tranzisztoros kombónál nemigen beszélhetünk almáriumban megrezdülő poharakról. Jó amit írsz, de ez ilyen kis kombónál nem igazán oszt vagy szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!