Dan Reynolds/Imagine Dragons banda túlértékelt?
Az. De csak egy kicsit...
Amúgy minden pop, pop-rock előadó, együttes aki "bekerül", a mainstreambe, az túlértékelt általában...
Szerintem nagyon nem világmegváltó zenét készítenek, de egynek elmegy, teljesen vállalható.
Az engem jobban idegesít mint a normeek, ha egy "underground" mainstream ellenes arc mindent ami felkapott, divatos szidalmaz, elhord mindennek és azt hiszi, hogy ettől menő...
Túlértékelt nincs feltétlenül, mivel ha egy adott zenei előadónak nagy rajongói közössége van maximum mainstream, popzenész/popzenekar mivel elsősorban arra törekednek hogy minél szélesebb körben terjedjenek, megfeleljenek a kiadóknak stb.
Szóval nem feltétlen ez határozza meg egy előadó értékét hogy mennyien ajnározzák.
ID sem kivétel, tökéletesen lefedi a mai popzenei jellemzőket a klisés és egyszerű szövegekkel, fülbemászó refrénnekkel, viszonylag egyszerű zenéikkel(attól még lehet az alternative is egyben)
Nagyon ritkán hallgatom őket, a sláger zenéiket meg ahogy tudom kerülöm.(Thunder,Beliver és társai amiben pár szót ismételgetnek...)
Az meg hogy nem tudnak élőben villantani... Lásd első 2. bekezdést.(Deep Purple érdekes módon még ennyi idő után is hibátlan koncertet tud virítani...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!