Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dan Reynolds/Imagine Dragons...

Dan Reynolds/Imagine Dragons banda túlértékelt?

Figyelt kérdés

2020. máj. 12. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem kicsit igen. Nem utálom őket, sőt, van is nem egy zenéjük is, amiket hallgatok, de lényegében csak egy fake pop-rock banda, akik eladták magukat, plusz Dan, mint énekes élőben olyan semmilyen, erőtlen, hamiskás. Sok az autotune. De legalább nem playback-ről nyomja, mint a mai pop énekesek 99%-a. Oké, tudom hogy még a legjobb énekes sem énekel el egy dalt ugyanúgy minden egyes alkalommal, de nála lényegesen befigyel az autotune szerintem. De az is lehet, hogy egyszerűen csak nincs kedve énekelni, mert egyébként van, amikor jobban teljesít.
2020. máj. 12. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az. De csak egy kicsit...

Amúgy minden pop, pop-rock előadó, együttes aki "bekerül", a mainstreambe, az túlértékelt általában...

Szerintem nagyon nem világmegváltó zenét készítenek, de egynek elmegy, teljesen vállalható.

Az engem jobban idegesít mint a normeek, ha egy "underground" mainstream ellenes arc mindent ami felkapott, divatos szidalmaz, elhord mindennek és azt hiszi, hogy ettől menő...

2020. máj. 12. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Túlértékelt nincs feltétlenül, mivel ha egy adott zenei előadónak nagy rajongói közössége van maximum mainstream, popzenész/popzenekar mivel elsősorban arra törekednek hogy minél szélesebb körben terjedjenek, megfeleljenek a kiadóknak stb.

Szóval nem feltétlen ez határozza meg egy előadó értékét hogy mennyien ajnározzák.

ID sem kivétel, tökéletesen lefedi a mai popzenei jellemzőket a klisés és egyszerű szövegekkel, fülbemászó refrénnekkel, viszonylag egyszerű zenéikkel(attól még lehet az alternative is egyben)

Nagyon ritkán hallgatom őket, a sláger zenéiket meg ahogy tudom kerülöm.(Thunder,Beliver és társai amiben pár szót ismételgetnek...)

Az meg hogy nem tudnak élőben villantani... Lásd első 2. bekezdést.(Deep Purple érdekes módon még ennyi idő után is hibátlan koncertet tud virítani...)

2020. máj. 12. 19:48
 4/4 anonim válasza:
100%
Talán kicsit túlértékelt, én személy szerint szeretem a zenéjüket, de néha tényleg jobbnak próbálják beállítani őket.
2020. jún. 18. 09:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!