Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol lehet kicsiszoltatni a...

Hol lehet kicsiszoltatni a gitár budjait?

Figyelt kérdés
Már régóta bántja a szememet, a főleg a B húrnál látható, hogy bemélyedtek egy kicsit a bundok és néha emiatt berezegnek a hangok. Ti magatok szoktátok lecsiszolni, vagy elviszitek valahova? Elektromos gitárról van szó egyébként.

2020. máj. 4. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik hangszerész meg tudja csinálni. Ha egyáltalán nem értesz hozzá, én nem vágnék bele a helyedbe, főleg ha nem egy 20 ezres gitárról van szó.
2020. máj. 4. 13:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért bíznám én inkább másra, mert néztem videókat hogyan csinálják, csak nincsenek nekem hozzá eszközeim.
2020. máj. 4. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Facebook gitáros fórumon segítenek, hol van a lakóhelyedhez közel szervíz. Egy ilyen feladatot hívunk teljes beállításnak, ami költsége kábé 12-15ezer Ft, plusz húr készlet.
2020. máj. 5. 05:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez már túl van a teljes beállításon, bundsíkolás a neve.
2020. máj. 5. 07:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ügyes vagy akkor magad is meg tudod csinálni. Forumokon segítenek és sajnos nem olcsó hozzá a célszerszám ha igényesen kivitelezett munkát akarsz. Én többek között az egyik olcsóbb gitáromon is megvárom amikor már a beállítás sem segít és akkor viszem síkoltatni egy haveromhoz.
2020. máj. 14. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!