Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ibanez RG370AHMZ vélemények?...

Ibanez RG370AHMZ vélemények? Valaki használ vagy használt már ilyen gitárt?

Figyelt kérdés
Szeretnék új gitárt vásárolni, de nem tudom milyet vegyek. Leginkább az RG370 tetszik most nagyon, bár árban ez már nálam nagyon a max (160 ezer), ennél többet nem költenék rá. Olvastam hogy 200 alatt nem éri meg Ibanezt venni. Mit mutatnak a tapaszalatok? Ebben a kategóriában tényleg jobban megérhetné például pár tizessel olcsóbban Cort gitárt venni?

2020. máj. 3. 18:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az árversengés csak a japán/nem japán gyártás lebutított megközelítése. Ha nem ragaszkodsz a gyári új hangszerhez, érdemes lenne akár a használt hangszerek közt is szétnézni. A témában szereplő Ibanez bizonyára sok örömet szerezne, de ha felmerül már a gyártás helye, akkor gondold át. Ennyi pénzért vehetsz akár 90es évekbeli japcsi Ibit is.

Cort-ot sokan kedvelik. Én biztosan nem nyúlnék érte, ha egy hasonló árfekvésű Ibanez lenne a másik lehetőség. De ez is csak egy vélemény.

2020. máj. 4. 06:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon átgondolnám, hogy ebben a kategóriában akarok e floydrose-os gitárt. Ja, nem.
2020. máj. 4. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!