Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Trombitán lehetséges halkan...

Trombitán lehetséges halkan játszani?

Figyelt kérdés

Aki otthon gyakorol, tudja úgy fújni a trombitát, hogy az ne legyen hangos, ne zavarja a szomszédokat?

A fújás erősségével ezt lehet szabályozni?

2020. máj. 2. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. máj. 2. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én meg úgy tudom, hogy lehet. Mondjuk én dobolok, azon tudok halkan is játszani.
2020. máj. 2. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Maximum ilyen "akusztikaelzárós" megoldásokkal
2020. máj. 2. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a hangerőt a fújás erősségével változtatni, de nem annyira, hogy az, akit addig zavart, ezután ne fogja. Én társasházban élek, van egy házirend; hétköznap 8-19 óra között annyit és olyan hangerővel gyakorolok, ahogy jól esik, senki nem szólhat be. Hétvégén szállodaszordínóval tolom, azt a lakás másik végéről már egyáltalán nem hallani. De hosszútávon szándékosan sokat halkan fújni nem is tesz jót, mert az ember más technikával fog hangot képezni egy idő után.
2020. máj. 3. 13:02
 5/5 Hang72 ***** válasza:

Szerintem lehet:D

Van hangtompító, amit lehet hozzá venni

Amúgy meg ha se nem mély, se nem magas, habem közepes hangokat fújsz, akkor nem nehéz.

Csak lazábban csináld:D

2021. márc. 28. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!