Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mondtok rock bandákat/énekesek...

Mondtok rock bandákat/énekeseket? 16/L

Figyelt kérdés
Úgy kifejezetten mindegy, hogy a rockon belül milyen stílus. Lehet rap-rock is, vagy metál is. Én inkább ilyeneket hallgatok, mint pl. Skillet, Three Days Grace, Thousand Foot Krutch, Green Day, Red, Breaking Benjamin, Ashes Remain, Citizen Soldier, Slayer, Sixx.A.M., Avril Lavigne, Paramore, Tonight Alive, AC/DC, Metallica, Muse, Linkin Park, Starset, KALEO, Pink Floyd, The Beatles, The Rolling Stones, The Beach Boys, Nirvana, Fall Out Boy, AWOLNATION, All Good Things, Bad Wolves, Radiohead, Jonas Brothers, Taylor Swift, Panic! At The Disco, OneRepublic, Imagine Dragons, Twenty One Pilots... más most nem jut eszembe. Még annyi, hogy a magyart nem szeretem.

2020. ápr. 27. 17:47
1 2 3 4
 32/40 anonim ***** válasza:
22%

Kedves Kérdező!

Tudod, nem attól leszel igazi, kemény rocker, ha a kritikákra így reagálsz. Én sem tudom, Taylor Swift mióta számít rock énekesnőnek, de tudod mit? Ez nem is számít. Én rockernek tartom magam, de van, hogy a lelkiállapotomhoz sokkal jobban passzol egy teljesen más stílusú dal.

Vannak ismerőseim, akik hasonló cipőben járnak mint te..

Rockerek akarnak lenni, talán még szeretik is a zenét, de azt hiszik, a "rockerség" alapja az agresszió. Mondom. Én rockernek vallom magam, mégis én vagyok az a tipikus "csendes-gyerek" az osztályban. Persze, van agresszív rocker, de az VALÓSZÍNŰLEG nem a rocktól lett ilyen.

Ha tényleg jó zenét szeretnél hallgatni, ajánlok néhány bandát:

Guns N Roses

Scorpions

Pink Floyd

Metallica

Nirvana

U2

Rolling Stones

Linkin Park

Korn

Kiss

Slipknot

Bon Jovi

AC/DC

Papa Roach

RHPC

Nickelback

Magyarból a Pokolgépet, P.boxot, Dinamitot is nagyon tudom ajánlani.

Ezekből minden mértékben :D

Jó zene hallgatást!

13/l

2020. máj. 7. 01:22
 33/40 anonim ***** válasza:
82%

Nightwish

Arch Enemy

The Agonist

Bon Jovi

Nickelback

Dragonforce

Rammstein

The Calling

Apocalyptica

Blue October

Evanescence

HIM

Kittie

Pain

REM

System of a Down

Theory of a Deadman

2020. máj. 7. 11:04
 34/40 anonim ***** válasza:
80%

Wikipédiából másolva:

"A One Direction londoni székhelyű brit-ír pop fiú együttes..."

"A Jonas Brothers egy amerikai pop–rock együttes..."

"A Twenty One Pilots egy amerikai Grammy-díjas, alternatív zenei duó" - még csak nem is pop

"Taylor Alison Swift (Reading, Pennsylvania, 1989. december 13. –) tízszeres Grammy-díjas amerikai country-pop énekesnő"

És ez csak néhány volt...

2020. máj. 7. 11:08
 35/40 A kérdező kommentje:

#35 A pop-rock nem rock? Benne van még a nevében is. Inkább nézd meg, hogy melyik milyen műfajokban jeleskedik. De várj, segítek.

OneDirection genre: pop, pop-ROCK

Jonas Brothers genre: pop-ROCK, pop-punk, power-pop

TOP genre: alternatív hip-hop, elektropop, indie-pop, pop-ROCK, rap-ROCK, alternatív ROCK

Taylor Swift genre: pop, country, ROCK, szintpop, country-pop

Senki nem mondta, hogy minden számukat hallgatom. 1D-t nem is hallgatok. Ja és Evanescence se csak rock/metál egyébként, csak szólok.

2020. máj. 7. 11:39
 36/40 A kérdező kommentje:
Szimplán kértem néhány rock bandát/énekest, vagy olyat, akinek van rockzenéje is. Oda is írtam, hogy rockon belül igazából mindegy milyen. Lehet pop-rock is, alternatív rock is, raggae-rock is, rap-rock is, nu-metál is, alternatív metál is, synth-rock, country-rock, folk-rock, post-rock, blues-rock, light/soft-rock, progresszív-rock, pszichedelikus-rock, instrumentális rock, punk, emo, elektro-rock, goth-rock, symphonic-rock, opera-rock meg még milyenek vannak. De ezt egyeseknek nehéz felfogniuk, amint látom.
2020. máj. 7. 11:50
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy rosszul látom, de mintha neked az számítana, hogy a nevében benne legyen a "rock" szó.. :D
2020. máj. 7. 12:06
 38/40 Waff ***** válasza:
100%
A "pop" nem egy műfaj....
2020. máj. 7. 13:25
 39/40 anonim ***** válasza:
75%
ACDC, Pink Floyd, Led Zeppelin, Guns n Roses, Black Sabbath, ZZTop, Uriah Heep, Deep Purple, Santana, Janis Joplin, Aerosmith, Credence, Chuck Berry, Rory Gallagher (Taste), Clapton (Cream), Popa Chubby, The Yardbirds, The Doors, Blackhearts, Eagles, Marilyn Manson, Dire Staits, Tűzkerék, Kex, Taurus, Mini, P.mobil, P.box, Dinamit, Hobo Blues Band, Deák Bill, Charlie (nem éppen xD)
2021. júl. 18. 02:12
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Utálom az ilyen kérdéseket. Rockot akar de beír szutyok popbandákat. Taylor swift? Menj a faxomba kérdező!
2021. júl. 25. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!