Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mondtok rock bandákat/énekesek...

Mondtok rock bandákat/énekeseket? 16/L

Figyelt kérdés
Úgy kifejezetten mindegy, hogy a rockon belül milyen stílus. Lehet rap-rock is, vagy metál is. Én inkább ilyeneket hallgatok, mint pl. Skillet, Three Days Grace, Thousand Foot Krutch, Green Day, Red, Breaking Benjamin, Ashes Remain, Citizen Soldier, Slayer, Sixx.A.M., Avril Lavigne, Paramore, Tonight Alive, AC/DC, Metallica, Muse, Linkin Park, Starset, KALEO, Pink Floyd, The Beatles, The Rolling Stones, The Beach Boys, Nirvana, Fall Out Boy, AWOLNATION, All Good Things, Bad Wolves, Radiohead, Jonas Brothers, Taylor Swift, Panic! At The Disco, OneRepublic, Imagine Dragons, Twenty One Pilots... más most nem jut eszembe. Még annyi, hogy a magyart nem szeretem.

2020. ápr. 27. 17:47
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
28%
One Direction Nsync Hip Hop Boys Wes Company na örülj buksi a rock zenekaraidnak :D
2020. ápr. 27. 19:33
 12/40 anonim ***** válasza:
87%
Michael Jackson számaiban is használtak gitárt és dobot, ettől még nem volt rock együttes. Pedig hallottad milyen gitár szóló van a Beat it-ben? Fogadnék rá, hogy az általad felsorolt tinirock bandák gitárosai közül egyik sem tudná eljátszani (jó ez kicsit gecség volt, mert Jackonak azt a szólót maga Van Halen játszotta). Jó mondjuk még csak 16 vagy, gondolom büszke vagy rá, mekkora rokker vagy :D Tessék: https://www.youtube.com/watch?v=OCwigPhpiXs
2020. ápr. 27. 19:35
 13/40 anonim ***** válasza:
46%

Nick Jonas nagyon is tud :D

https://www.youtube.com/watch?v=-oW5KGPYceY

2020. ápr. 27. 19:40
 14/40 A kérdező kommentje:

#11 One Direction is pop-rock, ennyi, a másik 2 már nem. Nem csak az a rock, amit ti gondoltok annak, pont. Ahogy te is írtad, nem lehet behatárolni. Akkor tulajdonképpen miről is beszélünk?

#12 MJ genres: pop, soul, funk, r&b, ROCK

Nahát, ő is rock...

2020. ápr. 27. 19:40
 15/40 A kérdező kommentje:

NAHÁT!!! Marilyn genres: rock, alternative metal, industrial metal, gothic metal, glam rock, shock rock, industrial rock, hard rock

Hol van itt a pop? Ennyit erről nagyokosok! :D

2020. ápr. 27. 19:50
 16/40 anonim ***** válasza:
33%

#13 Az a videó egy igazi klasszikus :D Szerintem túlzottan izgult hogy jól nézzel ki közben, ezért elbszta és utána már nem is tudott visszaszállni. De Lil Waynehez képest Jonas egy igazi Slash :D

Kérdezőnél meg ajok vannak :D Amúgy én is ilyen voltam, HIM-et hallgattam és azt gondoltam mekkora mealos vagyok, persze most visszagondolva elég szánalmas voltam. Majd a kérdező is felnő.

2020. ápr. 27. 19:59
 17/40 anonim ***** válasza:
68%
Bocs a betű kiagyásokért, nem jó a billentyűzetem.
2020. ápr. 27. 19:59
 18/40 anonim ***** válasza:
78%
Ne hallgass ezekre, annak idején a rock jobban hajazott a blues-ra meg a country-ra, attól függetlenül még rock volt. Csak a begyepesedett rockereknek szokása leszólni ezeket a Beatles meg Rolling Stones féle rockzenéket. Sokat fejlődött már ilyen meg olyan irányba a rock, ilyen meg olyan alternatívái vannak, szerintem mindenki döntse el, hogy a lájtosabb rockzenét, vagy a keményebbet, esetleg mindkettőt szereti.
2020. ápr. 27. 20:45
 19/40 D-Mano ***** válasza:
67%

Ezt a számot minden rockernek ismernie kell!

[link]

2020. ápr. 27. 21:22
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer összeírtam jó sokat, időzek onnan:
2020. ápr. 27. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!