Metallica One vs Master of Puppets?
Sziasztok!
Mondanom sem kell, talán a banda által megírt két leggyönyörűbb (a szó szoros értelmében) számról kérdezném a véleményeteket. A kérdésem lényege nem az hogy melyik a “jobb vagy rosszabb” zene, mindössze annyira lennék kiváncsi, hogy nektek melyik tetszik jobban/ miért, plusz egy kis összehasonlítás is jöhet, mind vélemény, mind zenekomponálás formájában. (Tudom mindkettő más és másért jó, de régóta érdekelt már mások véleménye is erről a két számról)
Köszi hogy elolvastad, szép napot!
Szerintem templomokat kène emelni,ahol a metallica első 4 albumát folyamatosan játszák.De sajnos pont a One ellen szól,hogy csúnyán lenyúlták a Dark Angel darkness descends cimű dalának rèszleteit.
Illetve ès az első albumoknál maradva èn a One-t a Welcome home ès a Fade to black dalokkal versenyeztetnèm.
Felesleges összevetni, mert teljesen más a két szám, mind témában, mind sebességben és ritmusban is.(tudom írtad de azért felvetem)
Számomra talán a Battery és a Blackened mellett a kedvenc Metallica számaim.(bár a legszebb számuk a Fade to Black)
One témája izgalmasabb, először amikor lefordítottam szabályosan sokkolt...
A Master Of Puppets talán zeneileg kicsit tartalmasabb, a bridge pedig gyönyörű...
Szóval számomra döntetlen.
#3.Egymás után hallgatva most tényleg feltűnt a hasonlóság.
Jó tudni, kösz az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!