Miért nem tetszenek a mostani slágerek? Vajon velem van a baj?
Folyton mutatják nekem az ismerősök a telefonjukon hogy "ismered ezt meg ezt az előadót?"
De szégyenlem azt mondani hogy igen mert enyém szólva sem jönnek be azok amiket az emberek többsége hallgat. A munkahelyemen is megy a rádió de csak kis ideig vagyok képes tolerálni. Egyszerűen frusztrált leszek tőlük.
Pedig 10 éve még imádtam rádiót hallgatni, Depeche Mode, Moby, Chemical Brothers, Kosheen, Fatboy Slim-eket játszottak és imádtam.
Most valahogy a dalok erőtlenek, súlytalanok és semmitmondóak számomra.
De valószínűleg velem lesz a baj, már lehet öregszem (34) és nem haladtam a korral.
Szerintetek kellene erőltetnem jobban a rádiót, mondjuk kocsiban meg fülessel és akkor esetleg megszoknám/megszeretném a mostani slágereket?
"Az biztos hogy rengeteg jó mostani zenét találhatsz, de ezt nagy eséllyel nem a rádióból fogod megtenni."
Kaphatnék példákat?
Természetesen szívesen írok neked, én viszont hip-hopot hallgatok főleg, tehát elég mást mint amik bejönnek neked.
De mindegy, itt pár idei szám:
070 Shake - Guilty Conscience
Eminem - Lock It Up
G Herbo - PTSD
Westside Gunn - 327
És itt van pár más műfajból:
The Weeknd - Heartless
Porridge Radio - Sweet
Fiona Apple - Under The Table
Daughters - Satan In The Wait
Weyes Blood - Andromeda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!