Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nektek melyek azok a zeneszámo...

Nektek melyek azok a zeneszámok, amikről valami kellemes, nosztalgikus emlék jut eszetekbe?

Figyelt kérdés

Linkeltek legalább egyet?

És azt is leírhatjátok, hogy milyen emléket társítotok mellé :)

2020. ápr. 22. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nox- Ébressz fell
2020. jún. 19. 21:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Mariya Takeuchi - Plastic Love
2020. nov. 22. 17:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Leginkább videojátékok zenéi jutnak eszembe. Kisgyerekkori énem számára meghatározók voltak a videojátékok, már akkor is, amikor én magam még nem ültem gép elé, csak néztem apámat, ahogyan játszik. Ehhez képest mondjuk az első konkrét soundtrack, ami eszembe jut, relatíve nem is olyan régi emlék, de mégis talán a legkedvesebb számomra: gimis éveim főleg első felében sokat játszottam World Of Warcraft-tel, rengeteg időt töltöttem el úgy, hogy valaki(ke)t felhívtam Skype-on, miközben játszottunk, és ha csak nem tettem be direkt valami zenét a gépemről, akkor az ilyen és ehhez hasonló muzsikák voltak az aláfestőzenéje az éjszakába nyúló beszélgetéseinknek: https://www.youtube.com/watch?v=alWTyJr1Gro Emlékszem, voltak ilyen extrém hosszú Skype hívásaink, volt szerintem konkrétan 24 óránál hosszabb, és ilyenkor gyakran nem is együtt játszottunk, hanem külön-külön mást csináltunk, csak közben beszélgettünk, így a sztereotípiával ellentétes módon számomra pont egy ilyen nagyon erősen szociális töltete van a WoW-ozásnak, és máig ezek az idők jutnak eszembe ezekről a zenékről. (De persze az emlékektől függetlenül is ezek marhajó darabok.)
2020. nov. 22. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!