Melyik számotokra a legirritálóbb zenék?
Most konkrét számokra vagyok kíváncsi, nem előadókra vagy műfajokra (tehát nem olyasmire hogy "én utálom Selena Gomezt", "ki nem állhatom a Depeche Mode-ot" vagy "falra mászok az operától/heavy metaltól".)
Nektek melyik zeneszámok, dalok azok, amiket a leginkább utáltok, ki nem állhattok, rendesen idegesítenek titeket? Akár mert borzasztó sablonos, hamis, irritáló az énekes hangja vagy a zenei alap, vagy simán ezerszer hallottátok és rettentően unjátok már, esetleg rossz emlék fűződik hozzá, ilyesmi.
A műfaj, előadó, évszám stb. nincs meghatározva, bármi lehet, csak konkrét zeneszám legyen, és hogy miért utáljátok.
Magna Cum Laude - Pálinka daltól falra tudok mászni. S a legrosszabb, amikor pörög a fejemben egy napig a nevetséges, anti-József Attila-díjas dalszövege:
♫Álmaink kéklő egén,
Gyümölcsfáink tetején,
Pálinka-szerelmem, légy az enyém!♪
Borzalom!
rap, slam poetry
rnb
billie eilish
hányós, dallamtalan, darabolós metál
disco
pop
Első, úgy látszik nem fogtad fel a kérdést:
"Most konkrét számokra vagyok kíváncsi, nem előadókra vagy műfajokra"
Szánalom ez az oldal.
Nem tudom a címét, de ez szerepel benne:
SZEMEMBE SÜTÖTT A NAP!!!!
Nem értem, minek kell erről énekelni, hogy szemembe süt a nap. AKKOR CSUKD BE!!!!
Vááááááááááááááááááááááááááááááááá. :(
Meg:
nyári gyerekek a balaton parton.
Idegesít a szöveg.
Ja, meg a petróneluumláááááááááááááááááááááámpa.
itt is a szöveg idegesít.
Van olyan zeneszám, amiben azt éneklik, hogy mit ér az ember másik fele nélkül...
Talán ez:
"És a leány a fiú nélkül
Mondd, mondd, mondd, mondd, mit ér?! "
Engem idegesít, hogy egy embert csak akkor tekintenek értéknek, ha van párja. Pár nélkül mit ér, tehát nincs értéke...
[link] nagyon idegesítő az intro dallama, ritmusa és a hangszíne. Mindig rosszul vagyok ettől a daltól ha meghallom valahol.
[link] ennél is ugyan ez: az intro. És ráadásul dalban meg 500x van. Amúgy sima akusztikus gitárral lehetjól szólna mert az ének/vocal dallama nem frusztrál csak a zenei alap.
[link] amikor ez sláger volt, akkor mindig frusztrált lettem mikor meghallottam. Valamiért ezt hozta ki belőlem. Nem szép.
Ennyi jutott eszembe.
Mindenhol ez megy, már a könyökömön jön ki, és irritál az egész direkt nyávogós hangú éneklés ami benne van.
Tones and I - Dance Monkey: Minden idegesít benne, a szöveg, a dallam, az énekhang, ráadásul rengeteget játsszák rádióban, úgyhogy borzasztóan unalmas is.
Barbie Girl: Eleve egy nagyon idegesítő szám, és szintén nagyon unalmas már.
Pápai Joci - Hol van az a lány: Egy énekestől azért elvárnám, hogy érthetően tudja kiejteni a szavakat. Hiába hallottam százezerszer, meg nem tudtam volna magamtól mondani, hogy mit énekel a refrénben.
Horváth Tamás - Meggyfa: Egyszerűen csak irritáló az egész úgy ahogy van, a szöveg, a dallam, és az énekes stílusa.
Jó akkor megnyugodtam hogy nem csak engem irritál mérhetetlenül a Dance Monkey, konkrétan az ihlette a kérdésem, miután napi 5x hallani a Rádió 1-en, 3x a Rádió M-en és 4x az Europa 2-n... A falra tudnék tőle mászni, alapból is egy hulladék, idegesítő zene egy borzasztó irritáló énekhanggal, de még mellé orrvérzésig nyomják is.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, írtatok nagy igazságokat, kb. mindegyik ami itt felmerült tényleg irritáló zene. De jöhet még ha van... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!