Gitárt vennék fémhúrosat, akusztikust, (western-jellegűt), csak használt jöhet szóba max 25 ezret tudok adni érte; kettő közül melyiket Fender SA 105 vagy Ibanez?
Egyetértve az előttem szólóval, a Cort AD-810 az egyik, ha nem a legjobb gitár az árkategóriájában.
A youtube videókkal vigyázz. Az, hogy milyennek hallod egy gitár hangját egy youtube felvételen, csak részben - méghozzá eléggé kis részben - függ magától a gitártól. Nagyban függ attól, hogy hogyan is pengeti az, aki játszik rajta, mivel és hogyan veszik fel a gitár hangját, milyen utómunkát kap ez a hang. És akkor olyasmiről nem is beszéltünk, hogy milyen és mennyi idős húrok vannak a gitáron.
Ha csak nem ugyanabban a stúdióban/boltban/akárhol veszi fel ugyanaz az ember, ugyanolyan eszközökkel és nem ugyanúgy penget, akkor nem sokat ér sajnos a youtubeos összehasonlítgatás.
Egyébként a hangzás nem akkora jelentőségű ilyen árban, mint a játszhatóság/kényelem. És úgy szerintem egyértelműen a Cort ad810 az egyik (ha nem a) legjobb, bár nekem hangra is az tetszik leginkább.
Mint az előtte szóló is mondta, a videón gyakorlatilag egyáltalán nem jön át. Mivel most személyesen nehezen lehet próbálni, így azt jelen esetben nem ajánlom (pedig alapból az a legfontosabb, hogy mennyire kényelmes neked, és élőben hogy tetszik a hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!