Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudok megtanulni...

Hogyan tudok megtanulni hallásból zongorázni?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezért írtam hogy vannak csodák. De az éneklés qva sokat tud segíteni. Egy átlagember, mint én nem fog megtanulni művészi szinten hallásból játszani. Max elpötyög pár népdalt a zongorán.
2022. júl. 8. 19:16
 12/13 Mojjo ***** válasza:

@11: Az éneklés nem csak hallásból áll, millió és egy plusz hangképzési bizbasz kell hozzá, aminek köze nincs a zongorázáshoz, meg általában a hangszeres játékhoz. Egész egyszerűen nem igaz az, hogy aki nem tud énekelni, az ne tudna bármilyen módon és bármilyen szinten megtanulni bármilyen hangszeren játszani.

Igen, bizonyos részei segíthetnek az éneknek a dologban, de ennyi, nem több.

2022. júl. 8. 19:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Mojjo, túlzottan optimista vagy. Nem véletlenül nem lehet mindenkiből zongorista, bármennyi órát is gyakorol. Van egy plusz faktor is. Nem véletlen szorgalmazta Kodály annyira az éneklést. Én most átlagemberekről beszélek, mindenféle különösebb tehetség nélkül.
2022. júl. 8. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!