Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én nem vagyok oda a...

Csak én nem vagyok oda a Magyar zenékért?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 9. 18:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
A magyarok kozul keves, aki jo is. Szovegfronton boven elmaradunk az angoloktol..
2020. ápr. 10. 07:57
 12/15 anonim ***** válasza:
20%
Lol, kösz a lepontoztást, mert szeretem a magyar a zenét. :D akkor hallgassátok a külföldi sz*rjaitok
2020. ápr. 10. 10:51
 13/15 Alex Fly ***** válasza:
82%
A jó zene az jó zene akkor is, ha magyar. Nálam nem ez a szempont...
2020. ápr. 10. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Az utolsóval tudok egyetérteni. Miért kéne megkülönböztetni a magyar és a külföldi zenéket?

Nem attól lesz jó, vagy rossz egy zene, hogy milyen nyelven van.

Meg az is röhej, hogy néhányan már konkrétan gáznak tartják, ha valami magyar, mert hogy az nemzeti, és hogy húúú milyen szélsőjobbos dolog nemzeti akármit hallgatni/nézni. Közben meg a legtöbb magyar előadó ugyanúgy nemzetközi zenét jászik, mint bármilyen más külföldi előadó.

Vajon az írek fújolnak, ha valaki Thin Lizzy-t nyomat? Vagy az ausztrálok, ha valaki Men at Work-öt kezd el hallgatni? Szerintem nem...pedig a Down Under ausztrálabb, mint amennyire a magyar előadók nagyrésze magyar....:'D

2020. ápr. 10. 17:14
 15/15 anonim válasza:
31%
Elefánt, Kiscsillag, Kispál és Borz, Fran Palermo, 30y, hiperkarma, Esti Kornél
2020. máj. 3. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!