2/15 anonim válasza:
Én sem. Soha nem szerettem őket. Csak 1-2 volt úgy valaha az életemben, ami tetszett volna.
3/15 anonim válasza:
Én sem.Sokszor nagyképűség és érdekiség sugárzik belőlük.
A magyar zenén kívűl nem szeretem a cigány,trap,rap, és hiphop műfajokat.
5/15 anonim válasza:
A magyar könnyűzenét nem igazán szeretem én sem.
6/15 anonim válasza:
A magyarok közül inkább a retrokat szeretem, a mostaniakat nem igazán.
7/15 anonim válasza:
Én sem, valahogy nem hangzik jól ha magyarul van, olyan mintha hozzám beszélne, nem tudom élvezni a zenét.
8/15 anonim válasza:
En a Halottpenzt, a Wellhellot es punnanimassifot imadom. Plussz Mate peter, rgo, presser gabor, neoton familia
9/15 anonim válasza:
Vannak azért jó Magyar dalok is szerintem, de annyira nem hallgatom őket. Nekem, aminek mindig elfelejtem a címét, valami ilyesmi szövege van, hogy "te vagy az én királyom s én a királynőd" kifejezetten tetszik valamiért. Meg ott a Hooligans, Presser Gábor is jó, szerintem Tóth Gabinak is van jó száma, attól függetlenül, hogy nem bírom egyáltalán a nőt. Valamelyik Pápai Joci dal is nagyon bejött. Azthiszem az volt az Eurovíziós dala pont. Neoton Família is jó.
10/15 anonim válasza:
#9 Honeybeats:Legnagyobb hős,az a királyos/királynős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!