Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek Billie Eilish...

Szerintetek Billie Eilish alulértékelt?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 11:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
#10 A helyesírásod és a felfogásod alapján lehetsz vagy 9 éves, bár nem csodálkozom, hiszen Billie rajongótábora a te korosztályodból tevődik össze. Szerintem kortól függetlenül tudni kéne, hogy mindenkinek más az ízlése, éppen ezért nincs jogod mások felett ítélkezni, csak mert nem azt az előadót szeretik, akit te. De remélhetőleg majd kinövöd ezt az idióta világszemléletet pár év múlva.
2020. máj. 8. 21:44
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

#4 Szerintem nincs olyan, hogy milyen szinten kéne lenniük X évesen, ők is lehetnének akár Billie szinten, hiába X évesek, talán velük még kevesebb bajuk is lenne az embereknek, mert ők aktuálisan tudnak maguknak is dalt írni, Billie meg a bátyja nélkül egy senki kb.

#10 Erre inkább nem is írok semmit.

2020. máj. 8. 22:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Billie Eilish inkább túlértékelt!
2021. febr. 18. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!