Ízlésesebb popzenék?
Figyelt kérdés
Lehetnek lassabbak is meg gyorsabbak is.2020. ápr. 2. 03:24
11/13 A kérdező kommentje:
#10 Pl. amit az első küldött Alice Merton No root, Rag'n'Bone Human, OneRepublic Counting stars, Grace Clearly, stb, stílusra.
Amúgy a kedvencem mindig is a Beatles.
2020. ápr. 2. 20:27
12/13 anonim válasza:
#11 Alice-nak és Bone Man-nak mindegyik száma elég hasonló beütésűek, de mi a véleményed Adele-ról? Ő is ilyesmi, ahogy Sia-nak meg Lewis Capaldi-nak is vannak hasonló dalaik ezekhez szerintem. OneRepublic az egy pop-rock együttes, neki is hasonló karakterűek a zenéi nagyrésze, Grace már nehezebb, neki max. a Stray, ami olyasmi, de ha már írtad a Beatles-t, akkor tőle a The city hasonló. Nem tudom igazából kiknek lehetnek még Beatles vibe-os számai, amik nem régiek, hanem mostaniak. Help.
13/13 anonim válasza:
Egyébként még eszembe jutott Florence and tje machine is, szerintem ő is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!