Létezik olyan, hogy zene-függőség?
Figyelt kérdés
Esetleg ismertek ilyet? Vagy sokan vagyunk, csak nem tudunk róla? A trance-t tartom erre a legesélyesebbnek, de úgy általánosságban is kérdezem.2020. márc. 16. 22:12
1/3 anonim válasza:
Persze hogy létezik, mint bármi mástól lehet az ember függő.
Én magamról tudok, de ismerek mást is, nem feltétlen probléma mert minden ember valaminek a függője.(ritka az aki nem)
Annyi hogy ez idővel az idő hiányával háttérbe szorul majd valamelyest.
Jelenleg én is rengeteg időt töltök ezzel, kitölti szabadidőm nagy részét.(de számomra megéri, nagyon jó élményt nyújt és nincs hozzá fogható mint 1-1 jobb konceptalbumon elmélkedni, aztán újrahallgatni stb.)
3/3 anonim válasza:
Nekem munka jellegű tevékenységekkel volt így, hogy sokkal rosszabbul ment, ha nem rakhattam be zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!