Lehet nyers leszek, de baromira bosszantó dolognak tartom, hogy itt tart a könnyűzene. Egy kis feltűnősködő tini flegma csaj énektudás nélkül vergődik egy klipben. Nem értem. Esetleg állhat mögötte valami nagy név?
Lehet rajongani a nagy mainstream nevekért, mert ez divat amúgy is a fiataloknál, de ha objektív fejjel gondolkodok, tényleg nem értem az egészet. Tudom, talán nem ez az élet legnagyobb problémája, de mégis kíváncsi lennék a nagy "miért"-re.
Szerintem nem teljesen. A zeneiparra is hatással lehet időnként egy előadó/banda. 1988-ban az NWA az egész hip-hop világra hatással volt. És meglátásom szerint a 2000-es években a Tokio Hotel a hazai zenére is hatással volt valamennyire. A kettő közül pedig egyiket sem a zeneipar dobta össze.
2020. márc. 7. 01:33
22/26 anonim válasza:
#20 Zenész???? Ez a kiscsaj csak énekel, a zenét nem ő csinálja a számaihoz. Ha ő elismert zenésznek számít, akkor megeszem a kalapomat, mert jóformán semmit nem tesz le az asztalra a dalolászáson kívül.
2020. márc. 12. 18:13
23/26 anonim válasza:
Hát, azért 4 grammy ennyi idősen nem semmi. Erre a kalácsképű Lady Gaga meg a többi celeb nem képes. Szóval valamit mégiscsak letett az asztalra.
2020. márc. 12. 18:32
24/26 anonim válasza:
#23 De csak azért kapott ennyi díjat, mert most rajta van a legnagyobb hype. Lady Gaga szerintem eszméletlenül tehetséges, baromi jó hangja van, és a videóklipjei is fényévekkel kreatívabbak, ami szintén csak azt bizonyítja, hogy már rég nem olyan előadók kapnak Grammy-díjat, akik tényleg megérdemelnék. Sőt, ahogy elnézem, Billie őt is előszeretettel koppintja itt-ott, ami szerintem elég gáz. Pont ezért gondolom, hogy nem eredeti. Azzal meg egyedül magadat járatod le, ha másnak a kinézetébe kötsz bele, miközben a tehetség a vita tárgya. Senki nem tehet a külsejéről, de ha már itt tartunk, akkor szerintem Gaga igenis egy gyönyörű nő, csak az emberek képtelenek elfogadni a különleges szépségű embereket. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!