Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nyalja az egész világ...

Miért nyalja az egész világ Billie Eilish seggét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet nyers leszek, de baromira bosszantó dolognak tartom, hogy itt tart a könnyűzene. Egy kis feltűnősködő tini flegma csaj énektudás nélkül vergődik egy klipben. Nem értem. Esetleg állhat mögötte valami nagy név?

Lehet rajongani a nagy mainstream nevekért, mert ez divat amúgy is a fiataloknál, de ha objektív fejjel gondolkodok, tényleg nem értem az egészet. Tudom, talán nem ez az élet legnagyobb problémája, de mégis kíváncsi lennék a nagy "miért"-re.

2020. febr. 27. 09:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%

"Mindig a zeneipar határozza meg a trendeket."

Szerintem nem teljesen. A zeneiparra is hatással lehet időnként egy előadó/banda. 1988-ban az NWA az egész hip-hop világra hatással volt. És meglátásom szerint a 2000-es években a Tokio Hotel a hazai zenére is hatással volt valamennyire. A kettő közül pedig egyiket sem a zeneipar dobta össze.

2020. márc. 7. 01:33
 22/26 anonim válasza:
100%
#20 Zenész???? Ez a kiscsaj csak énekel, a zenét nem ő csinálja a számaihoz. Ha ő elismert zenésznek számít, akkor megeszem a kalapomat, mert jóformán semmit nem tesz le az asztalra a dalolászáson kívül.
2020. márc. 12. 18:13
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát, azért 4 grammy ennyi idősen nem semmi. Erre a kalácsképű Lady Gaga meg a többi celeb nem képes. Szóval valamit mégiscsak letett az asztalra.
2020. márc. 12. 18:32
 24/26 anonim válasza:
100%
#23 De csak azért kapott ennyi díjat, mert most rajta van a legnagyobb hype. Lady Gaga szerintem eszméletlenül tehetséges, baromi jó hangja van, és a videóklipjei is fényévekkel kreatívabbak, ami szintén csak azt bizonyítja, hogy már rég nem olyan előadók kapnak Grammy-díjat, akik tényleg megérdemelnék. Sőt, ahogy elnézem, Billie őt is előszeretettel koppintja itt-ott, ami szerintem elég gáz. Pont ezért gondolom, hogy nem eredeti. Azzal meg egyedül magadat járatod le, ha másnak a kinézetébe kötsz bele, miközben a tehetség a vita tárgya. Senki nem tehet a külsejéről, de ha már itt tartunk, akkor szerintem Gaga igenis egy gyönyörű nő, csak az emberek képtelenek elfogadni a különleges szépségű embereket. :)
2020. márc. 12. 18:43
 25/26 anonim ***** válasza:
2020. márc. 26. 16:24
 26/26 anonim ***** válasza:
71%
#25 Hagyjuk már ezt a nagy seggnyalást. :D Bárkiről össze lehetne egy ilyen videót állítani, semmi különleges nincs ebben a csajban.
2020. ápr. 8. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!