Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nyalja az egész világ...

Miért nyalja az egész világ Billie Eilish seggét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet nyers leszek, de baromira bosszantó dolognak tartom, hogy itt tart a könnyűzene. Egy kis feltűnősködő tini flegma csaj énektudás nélkül vergődik egy klipben. Nem értem. Esetleg állhat mögötte valami nagy név?

Lehet rajongani a nagy mainstream nevekért, mert ez divat amúgy is a fiataloknál, de ha objektív fejjel gondolkodok, tényleg nem értem az egészet. Tudom, talán nem ez az élet legnagyobb problémája, de mégis kíváncsi lennék a nagy "miért"-re.

2020. febr. 27. 09:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

Én eddig csak azt láttam hogy a világ magából kikelve vergődik a nyálában hogy Billie Eilish mennyire szar és tehetségtelen és ezt tartom már baromi idegesítőnek. Ő lesz a második Justin Bieber akit divatból lehet utálni?

Objektív fejjel nem tudod megmagyarázni, kinek miért tetszik a zene, ami maga egy szubjektív dolog, mert mindenkinek más tetszik.

2020. febr. 27. 14:40
 12/26 Mojjo ***** válasza:
82%
@11: Pontosan, ezt magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni.
2020. febr. 27. 15:31
 13/26 anonim ***** válasza:
17%
Mert finom.
2020. febr. 28. 12:37
 14/26 anonim ***** válasza:
73%

Teljesen felesleges csak szorakoztatásra szánt,bármifèle mèlysèget,tartalmat messzire elkerülő popzenèn vitázni.

Rèszemről ha ez a mű-elvont Billie kiütnè a divat fősodrából a borzasztóan nyálas "romantikus" latinos jajdeszerelmesvagyok előadokat,akkor hajrá.

2020. febr. 28. 16:28
 15/26 anonim válasza:
36%
Egyetértek veled. Szánalmas a felhajtás ami egy énektudással nem rendelkező lány körül megy.
2020. febr. 29. 12:25
 16/26 anonim ***** válasza:
41%
Mert végtelenül ostobák és manipulálhatók az emberek. Ennyi az oka. Tehetséget és mély tartalmat ne keress az ilyen zenék mögött.
2020. febr. 29. 17:27
 17/26 felkelhetetle ***** válasza:
52%

Kedves kérdező!

Billie Eilish népszerűségének a titka, az hogy a fiatalok könnyen tudnak azonosulni vele, ő nem az a klasszikus értelembe vett elérhetetlen szupersztár, úgy van felépítve az imidzse, hogy ő akár a szomszédod is lehetne, tekintve hogy a fiatalok vannak jelen az interneten ők fogják diktálni a trendet és egyre több hasonló korú hiresség lesz, tekintve hogy ez a korosztály uralja az internetet és ezek az előadók az ő ízlésüket képviselik. Az idősebb korosztálynak egyértelműen az nem tetszik a Billie Eilish jelenségben, hogy már nem ők határozzák a meg a trendet, vagyis nem az idősebb korosztály határozza meg hogy miből lesz népszerű zene.

Ha meg akarod ismerni azoknak az álláspontját, akik szeretik Billie-t akkor ajánlom ezt a videót: [link]

2020. febr. 29. 18:33
 18/26 anonim ***** válasza:
75%

Tèvedès.

Mindig a zeneipar határozza meg a trendeket.Az internet+ifjúság kombója,meg is könnyiti a dolgukat.Internet nèlkül talán újra rákènyszerülnènek a fiatalok,hogy kitalálják magukat,lázadjanak valami ellen.De így marad a kèszen kapott image ès "eredetisèg". Billie is csak arra pèlda,hogy már nincs tovább,az egyènisèg is termèkkè vált.Ezèrt nincs benne semmi öszintesèg.

2020. febr. 29. 21:18
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ez a pop szakma.
2020. márc. 1. 18:39
 20/26 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező:

"Egy kis feltűnősködő tini flegma csaj énektudás nélkül vergődik egy klipben."

>Először is, nem feltűnő. Az ő korában a lányok mutogatják a seggüket, mellüket, ő nem teszi. Nem flegma, szándékosan nem vigyorog. Énektudás nélkül? Akkor te botfülű vagy, ha nem hallod, hogy tud énekelni.

"Nem értem. Esetleg állhat mögötte valami nagy név?"

>Eminem mögött állt Dr. Dre, Rihanna mellett Yay-Z, ők úgy lettek híresek. Billie mellett semmiféle nagy név nem állt a legelején, tudomásom szerint.

"Lehet rajongani a nagy mainstream nevekért, mert ez divat amúgy is a fiataloknál, de ha objektív fejjel gondolkodok, tényleg nem értem az egészet."

>Nem is kell megértened. Én amúgy viszonylag fiatal (31 éves) vagyok, és szeretem amit Billie csinál. Attól függetlenül, hogy az olyan klasszikusokat, mint az NWA, vagy még visszább menve az időben: Beeethowen-t is meghallgatom. A másik: Billie nem mainstream, hanem underground. Az érdekesség csak annyi, hogy nevet szerzett, és nem kocsmákban lép fel. Original mainstream pl. Ariana vagy Miley.

"Tudom, talán nem ez az élet legnagyobb problémája, de mégis kíváncsi lennék a nagy "miért"-re."

Billie stílusa különbözik azoktól, akik a 2010-es években rontották a levegőt, nagyszerű előadóművész, aki ki tud fejezni olyan érzéseket, ami a nagy mainstream előadóknak sosem sikerült, és nagyon emberi, egy átlagos lány. Szemben pl. Rihannával, aki tipikus sztáralkat.

A másik: nem nyalja senki sem a seggét. El van ismerve, mint zenész. Szemben a hazai harmatgyenge zenével, akik milliós nézettséget hoznak össze a semmire. Mert még zenét sem tudnak csinálni, a Youtube-ról töltögetik le az ingyenes zenei alapokat. Nevet szándékosan nem írok, mert nem reklámozom azokat.

2020. márc. 7. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!