Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szólják le sokan a...

Miért szólják le sokan a popzenét?

Figyelt kérdés
Itt is, a pop sz@r a pop f*s, de eleve az, hogy a pop nem egy stílus, az lehet sokminden, úgyhogy attól még, hogy valami pop, még lehet jó.

2020. febr. 27. 06:37
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Mert a pop műfajba tartozó "zenék" 99,99%-a igénytelen fos mind zeneileg, mind szövegileg. Egy 10 éves gyerek is tudna olyat írni (pontosabban: számítógépen pár kattintással összerakni), különösebb zenei képzettség nélkül.
2020. febr. 27. 07:50
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Vannak igényesek popzenék. Viszont a többség (Ed, Gaga, Bieber, stb..) okádék.
2020. febr. 27. 08:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2020. febr. 27. 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:
17%

Mert menő popzenét hallgatni, de ugyanúgy menő leszólni is. Általában vannak a birkák akik mennek a tömeggel, és vannak akiket ez hidegen hagy, de azért sokan úgy érzik hogy muszáj lenézni a többieket a zenei ízlésük miatt.

Szerintem igenis van jó pár pop előadó aki igényes zenét csinál. Számomra ilyen például fka Twigs vagy Weyes Blood. Nyilván ők többségében nem a legmainstreamebb rétegből kerülnek ki.

2020. febr. 27. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik, az eddigi válaszolóknak fingja sincs, mit jelent az, hogy "pop". A pop maimstream, könnyen befogadható, viszonylag könnyed hangzású, hagyományos könnyűzenei szerkezettel rendelkező, dallamos zenéket takar.

Csak hogy popzenét (is) játszó előadókat említsek a teljesség igénye nélkül: Elton John, Beatles, David Bowie, Queen, Talking Heads, Peter Gabriel. Tehát a pop nem mondható sz*rnak.

2020. febr. 28. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
A leszólt pop zene alatt, gondolom a mai pop zenèt èrted, pl Michael Jackson is pop ènekes, bár emberileg fura egy szerzet, a zenèje fenomenális(szerintem). A pop, mint műfaj sajnos (főleg a mai, mondjuk elmúlt 20 èv beli) nagyon sztereotípikus. Ilyenek pl Britney Spears, Justin Bieber. Ők játszák AZT a tipikus popot, a mondanivalója semmitmondó, felszínes, a tèma 90%-ban ugyanaz, a dallam könnyed, a ritmus lehet gyors, vagy lassabb is. Sajnos a nem popot hallgatók az összes pop számot ilyennek tartják, holott ez nincs így. A legtöbbre sajnos igaz, de ott van pl az ABBA, mostanában Anne Murai, Maroon V, Bruno Mars, Lorde, mostanában Miley Sirus, akik szerintem abszolút igènyesek, ès nem annyira tipikusak. De ők minden bizonnyal nem a leghíresebbek, hírhedtebbek, ès egy pop gyűlölő nem fog magától rákeresni a kevésbé ismert, de sokkal jobb előadókra. Plusz van aki attól èrzi magát, a zenèjèt jobbnak, hogy másokèt lefikázza. Holott ez hülyeség, minden zenei műfajnak meg van a saját szèpsège, csak nem mindenki èrzi. Èn valahogy a rapek többsègènek, a röfögős-kiabálós metálnak, a dupstepnek ès a jazznek nem veszem èszre a szèpsègèt, biztos van bennük èrtèk, csak nem èrtem... szerintem a pop egy mai napig meghatározó stílus, igènyes ès igènytelen zenèt bármilyen műfajban lehet csinálni. Èn szeretem a popot.
2020. febr. 29. 01:16
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
#6 Egyik szavad üti a másikat. Arról beszélsz, hogy nem veszik az emberek észre, hogy nem minden popzene sztereotipikus JB meg Britney, aztán jössz azzal, hogy "röfögős-kiabálós metál". Te is egy Cannibal Corpse féle banda alapján általánosítasz egy egész műfajt, szóval ennyi.
2020. febr. 29. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

Megkérdezhetem kérdező hogy mit tartasz igényes pop zenének?

Hatos pedig te aztán szépen általánosítasz konkrétan egy egész műfajt, pláne hogy még a JAZZ-t is leszólod!

2020. febr. 29. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!